Podem ajudar-te?

No saps on allotjar-te? Busques alguna botiga en particular? Vols saber quins són els musicals més aconsellables? Vols que t’elaborem un pla que s’ajusti al teu pressupost?

Estem per ajudar-te! Coneixem bé la ciutat i, a través d’una agència de viatges de prestigi, oferim packs personalitzats de viatge.

També elaborem guies personalitzades, en pdf o impreses, amb la informació que més us interessi, per tal d’ajudar-te a maximitzar el teu temps mentre estiguis a Nova York i t’estalviï perdre’t buscant la informació més ferragosa.

A través del nostre Facebook i Twitter, t’informarem de les promocions limitades que van emetent les companyies aèries.

Ens podràs localitzar a info@novayork.cat!

Inspeccionant Nova York

7 pensament sobre “Podem ajudar-te?

 1. hola,
  aquest estiu vindrem amb els nostres fills de 3 i 7 anys a NY. Em podries informar a partir de quina edat es paga el metro?
  Moltes gracies

  eva

 2. L’any passat (a l’agost 2014) ens va anar de perles el vostre blog, vam aprofitar la setmana dels restaurants, vam fer amb bicicleta la tota la Park Avenue tallada per l’ocasió, etc Tot genial! Moltes gràcies! És més, aquest any hi tornem! vam trobar una oferta que no podíem rebutjar. La pregunta és, la ESTA que és vàlida per a 2 anys, no s’ha d’actualitzar amb els vols i l’hotel?

  1. Moltes gràcies per la confiança i els comentaris. Ens alegrem molt que gaudissiu tant del viatge.
   Com molt bé dius, l’ESTA té aquesta vigència. Mitjançant aquest enllaç podeu accedir a la web oficial i comprovar fins quan és vàlid. (http://novayork.cat/preparar-el-teu-viatge/preparar-el-viatge/). Allà mateix podreu actualitzar les dades de vols i hotels. Val la pena que ho feu per evitar problemes. Això no afecta la vigència del permís. Ja veure-ho que és fàcil de fer.

 3. Hola, som un grup de 10 (6 adults i 4 nens ) que venim.10 dies a final d’agost. Em potd informar de coses, espectacles i museus x veure ? Moltes gracies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *