Woody Allen de prop, els seus concerts de jazz

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Per tots és sabuda la passió de Woody Allen per la música i el jazz en especial. El seu instrument és el clarinet i s’ha unit a una banda amb la qual fan concerts. De tant en tant fan alguna gira, però si teniu ganes de veure’l, el podreu trobar setmanalment a la seva ciutat, Nova York.

Woody Allen at Carlyle Hotel

El passat 13 de gener va iniciar un cicle de concerts, que durarà fins el 16 de juny, cada dilluns a les 20:45h a l’Hotel Carlyle . Ho farà acompanyat de l’Eddy Davis New Orleans Jazz Band. És una bona oportunitat per si voleu veure de ben a prop el cineasta.

Cal que tingueu en compte que les entrades no són barates, ja que costen 155 dòlars. Si voleu estar a primera fila per no perdre detall, el preu de les taules premium és de 205 dòlars per persona. En tots dos casos, la reserva és per un mínim de 2 persones. Estar-se en el bar no és gaire més barat. Pareu atenció amb el dresscode ja que no permeten texans ni bambes i els homes han d’anar amb jaqueta.

Woody Allen at Carlyle Hotel

CONFIDENCIAL: Si teniu ganes de seguir els passos de Woody Allen, us donem una alternativa per aquells que no tinguin un pressupost tan alt. En aquesta web es pot trobar una guia amb llocs emblemàtics que han format part de les seves pel·lícules.