Jazz amb vistes al Lincoln Center

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Ens agrada el jazz i fa temps que teníem ganes d’anar a aquesta sala de concerts. El programa que ofereixen ens anava cridant l’atenció, però sobretot el que ens atreia més era la ubicació i les vistes que s’hi tenen. Vam pensar que seria una molt bona combinació: música i una perspectiva inèdita de la ciutat. Així doncs que en la nostra darrera visita a Nova York, no ens ho vam pensar i vam comprar entrades per anar al Jazz at Lincoln Center de Columbus Circle.

Jazz at Lincoln Center

L’auditori està ubicat dintre d’un dels edificis que més ens agrada, just a la cantonada sud-oest de Central Park. La seva entrada queda una mica desapercebuda al centre comercial, però s’hi arriba amb facilitat mitjançant uns ascensors. No es tracta doncs d’una sala situada dins d’un soterrani. El seu encant ve donat pel fet que just darrera de l’escenari on toquen els musics hi ha la paret de vidre de l’edifici. A través d’ella es tenen vistes de Columbus Circle i pots veure com es va fent de nit i mica en mica es va encenent la ciutat, una petita part de Central Park i dels edificis que l’envolten de forma ben àmplia. És una sensació ben especial sentir com Nova York s’integra en el ritme del jazz que allà dins d’està tocant. Totalment màgic i recomanable.

Jazz at Lincoln Center

Les entrades s’han de comprar per Internet des de la seva web, on també trobareu el programa complet. Es pot triar taula o barra. Nosaltres vam agafar la primera opció, però tot i que vam fer la reserva amb força setmanes d’antelació, van col·locant a la gent per ordre d’arribada. Una cosa que no ens va agradar és que si no s’arriba a la màxima ocupació de la taula, et veus obligat a haver de compartir-la amb altra gent.

CONFIDENCIAL: En el casos en que hi ha torns de concert, recomanem que s’agafi aquell horari en què encara és de dia a l’inici i que durant l’espectacle es va fent fosc. D’aquesta manera es pot gaudir doblement de les vistes, veient el Central Park amb llum i després els edificis de fons il·luminats quan es fa fosc amb la seva màgia i magestuositat.