Setmana de 2×1 al teatre d’Off Broadway

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

El teatre que més es coneix de Nova York és el que s’ha batejat com el de Broadway, doncs es va iniciar al voltant d’aquesta coneguda avinguda. Engloba els musicals que tenen altíssims pressupostos i altres obres molt orientades al gran públic que es fan en recintes de gran capacitat. Però de forma paral·lela, també hi ha unes altres produccions teatrals que s’han englobat amb l’etiqueta d’Off Broadway. Són també obres de gran qualitat i es fan en sales repartides pels diferents barris de Manhattan, amb una capacitat entre 100 i 499 butaques.

Off Broadway Week

L’Off Broadway es vol caracteritzar per la seva varietat d’estils i de formats, per una major proximitat als artistes en ser en sales més petites, per uns preus d’entrades no tan elevats i capacitat de sorprendre als espectadors. Hi ha actuat gent de renom com Sam Shepard, Cynthia Nixon, Ethan Hawke o el recentment traspassat Philip Seymour Hoffman.

Del 17 de febrer al 2 de març se celebrarà la Off Broadway Week, durant la qual es podrà gaudir d’un 2 per 1 en la compra d’entrades. Aquí es pot consultar la cartellera i comprar les entrades beneficiant-se d’aquesta oferta.

CONFIDENCIAL: Anant un pas més enllà, en sales encara més petites (màxim de 100 butaques), per als amants del teatre independent i alternatiu, amb propostes trencadores i innovadores recomanem l’Off Off Broadway. En aquesta web s’hi pot trobar la cartellera i informació sobre els espectacles.