Oferta de vol a Nova York per 380€

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Amb motiu del 80è aniversari d’Air France, durant el dia d’avui pots comprar diversos trajectes a preus excepcionals, per viatjar fins el 31 de març de l’any que ve.

En el cas de Nova York, el vol d’anada i tornada surt a 380 €. A nosaltres també ens ha costat de creure i ho hem volgut comprovar abans de publicar-ho, per tant us ho garantim! Podeu consultar totes les promocions aquí.

Des d’aquí volem agrair al nostre seguidor @ciendecine per haver-nos informat d’aquesta promoció i aprofitem per agrair-vos a tots aquells que ens envieu fotografies i informació cada dia!

1

CONFIDENCIAL: Si no vols que se t’escapi cap oferta, et recordem que et pots subscriure a aquest blog per a rebre la nostra informació per email de forma puntual.

Per aquells que estigueu planificant un viatge, us recordem que gràcies a l’estreta col·laboració amb una prestigiosa agència de viatges podem oferir-vos viatges a mida (amb o sense vol) a preus que us costaran de creure. Pressupost sense compromís a info@novayork.cat

4 Comments

  1. No he pogut deixar passar l’oportunitat i per fi ens hem decidit a volar a NY! Ara més que mai em serà molt útil el vostre blog 🙂 Moltes gràcies per la informació

    1. Doncs ja ho sabeu, Irene, a disposar! Molt bon viatge 🙂

  2. Tinc previst viatjar a Nova York l’última setmana d’agost. He estat mirant vols (per allò que, a més anticipació, millor preu) i els més barats són els de Norwegian, però fan escales molt llargues.

    Per la vostra experiència, creieu que més endavant poden haver-hi ofertes d’altres companyies (com aquestes d’Ibèria) per a aquestes dates?

    Molt interessant el blog, ja m’hi he subscrit! 🙂

    1. Bon dia Laia! Ja ho hem vist i has hagut de rebre, com tot suscriptor, la nostra guia “I love NY” gratuïtament al teu email. Gràcies per seguir-nos! 🙂 Pel que fa a l’agost, sempre fa de mal dir però gaires ofertes no surten… Apart de Norwegian, Turkish treuen ofertes (no menys de 500€) però amb vols molt més llargs, degut a que fent escala vas cap enrere en el recorregut. Tanmateix, si mires a través de kayak.es, et dóna la probabilitat que el preu baixi per ofertes o bé que sigui una bona tarifa en funció de l’itinerari i dates triades. Aquí estem per al que necessitis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *