Guanya la guia “Una coolhunter en Nueva York”

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

T’agrada descobrir la ciutat entre línies? Fugir de les típiques rutes turístiques que fa tothom i perdre’t pels racons que són sovintejats pels locals? Estàs d’enhorabona! Un exemplar de la guia de “Coolhunter en Nueva York” pot ser teva!
coolhunter_interior
És la visió personal d’una coolhunter que explica les seves experiències a la ciutat sense perdre pista dels indrets més secrets, de les tendències, dels blogs que la descriuen i de les històries curioses que se’ns escapaven.
Com que rebem moltes sol·licituds vostres sobre informació d’aquest tipus, ens agradaria que ens ajudéssiu a descobrir, a nosaltres i a tothom qui vulgui, aquell indret secret que tant us agrada, un restaurant petit que no surt a les guies i que no us perdeu per res del món o alguna tendència que us va cridar l’atenció. I si no heu estat mai a la ciutat, expliqueu-nos un lloc, cançó, vivència, etc. que faria especial el vostre viatge. Tot per demostrar que sou inconformistes i us agrada sortir dels tòpics. Posem en marxa un concurs a Twitter!
Instruccions de participació:
1.Expliqueu-nos quin és el vostre descobriment utilitzant el hashtag #CoolhunterNY i mencionant @NovaYork_cat (només vàlid per a followers).
2.El tuit que hagi aconseguit més RT el proper dimecres dia 7 a les 23:59h serà el guanyador! Se’l contactarà durant les 24h següents.

Molta sort!
CONFIDENCIAL: Si no et toca, sempre la pots aconseguir en qualsevol llibreria. Editorial Océano, autora Gema Requena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *