Restaurant Picnic, una experiència brunch total al Born

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Era un dissabte assolellat i ens va agafar nostàlgia del típics brunchs de Nova York. Ens venia de gust aprofitar el dia per voltar una mica, gaudir del bon temps i fer-ho d’una manera especial que ens recordés de la manera com ho fem quan som a Nova York. Vam seguir unes recomanacions i vam decidir-nos pel Restaurant Picnic que està al barri del Born de Barcelona, una zona que alguns diuen que té certes similituds amb el Soho.

Disposen d’un menú brunch que ens va encantar. No hi faltavan els ous benedict o rancheros, els pancakes, els tomàquets verds fregits o els club sandwich de gall d’indi. Les begudes estaven servides en uns pots de conserves d’estil antic que donaven un toc molt especial. Com havia de ser, destacaven la Mimosa i el Bloody Mary, imprescindibles en tot brunch, però també hi havia tè fred (sweet iced tea) o una llimonada ben especial (pink lemonade).

Brunch Restaurant Picnic

Va ser una pena no poder provar el seu cheesecake per postres, que tot i ser a la carta, en aquell moment no en tenien.

Brunch Restaurant Picnic

No hi havíem estat mai i tant l’atenció rebuda com el local, que no és gaire gran, ens van seduir i per tant l’hem anat recomanant i repetirem ben aviat.

CONFIDENCIAL: Els cambrers, molt amables, en felicitar-los ens van mostrar el seu “secret”: a la planta inferior hi tenen un menjador privat ple d’encant, ideal per fer trobades amb grups entre 8 i 12 persones.