Agència de viatges Nova York

T’ajudem a preparar el teu viatge a Nova York?

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Nosaltres som de la opinió que les vacances no són un luxe, sinó que són quelcom necessari per a tothom. T’ajuda a descansar, a gaudir de l’entorn, a aprendre moltes coses noves i a tornar amb la sensació d’haver apofitat el temps. Aquesta setmana hem començat a preparar viatges personalitzats per a persones que planifiquen les seves vacances, tant d’estiu com de Setmana Santa i algun runner que vol anar a córrer la mitja marató de Nova York! També aconsellem sobre extensions a altres ciutats dels EUA o sobre destinacions al Carib per a descansar una mica abans de tornar.

Us recordem que tenim un munt d’acords amb hotels i apartaments particulars, fet que ens ajuda a preparar el pla més personalitzat possible. Podeu pagar ara la meitat de les vostres vacances i finançar la resta fins 15 dies abans de la sortida. Els nostres lectors s’adonen que els fem estalviar diners gràcies al nostre coneixement, planificant rutes en certs dies, connexions, propostes de happy hours, etc. i sobretot tenir la sensació d’aprofitar cada dia al màxim i no quedar-se sense veure res ni invertint el temps planificant cada dia.

Podem ajudar només en vol, només en allotjament, només en guies, en fer-vos agenda dels dies que hi sereu o bé en un pack complet de tot plegat.

Agència de viatges Nova York

Per altra banda, podem oferir serveis molt diversos, com ara fer-vos reserves als nostres restaurants favorits o bé enviar-vos les nostres guies d’elaboració pròpia, com ara NY amb nens, NY low cost, rutes de cine o l’agenda per a gaudir d’una setmana a NY.

A més, tot aquell que reserva amb nosaltres obté un pack de folletons d’informació turística de la oficina de turisme de NY, així com una guia de viatge exclusiva de NovaYork.cat!

 KineTaronja

Si us animeu, demaneu el vostre pressupost sense compromís a info@novayork.cat indicant número de persones i dates. En poques hores rebreu una resposta elaborada només per a vosaltres!

CONFIDENCIAL: Us recordem que podeu subscriure-us al blog per a rebre de forma puntual la informació que pengem sobre les ofertes que ens arriben de les companyies aèries. Podeu subscriure-us a la columna esquerra de la nostra home. Ja som més de 1.500 seguidors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *