Un descobriment molt dolç a Barcelona

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Ens encanta fer vida de barri. Fa uns dies ens vam cridar l’atenció un petit local que van obrir fa pocs mesos. Des de fora ja és un d’aquells que convida a entrar perquè tot és molt temptador i dels que costa triar. Presideix una taula molt ben posada amb una selecció de cupcakes, pastissos, scones i galetes.

IMG_6631

La setmana passada vam passar ràpid i avui hem anat a fer-hi una petita degustació.

Ens ha atès la Silvia, la propietària, una advocada que per circumstàncies es va veure fent cupcakes a mansalva i es va animar a emprendre. Amb totes les aptituts per a regentar un negoci tan especial i cuidat com aquest, ens ha estat explicant tots els cursos i proves que ha fet fins arribar al que avui és la seva segona casa.

cupcakes Barcelona Nova York

Els dolços que ofereix són des dels més clàssic com ara el Red Velvet, NY cheesecake, chocolate fudge, carrot cake o cupcakes amb frosting, fins a alguna innovació com pastís de xocolata amb cervesa o amb te verd. Realment tot és deliciós.

Ens hem alegrat molt en saber que els caps de setmana començarà a fer brunchs a partir del proper dissabte 24 de maig. Ens presenta una nova temptació per poder degustar tot l’assortiment de pastissos, banyats amb sucs i cava per començar el dia amb forces!

IMG_6636

Tot està cuidat al màxim detall, des de la decoració fins a la vaixella i els coberts. Ens comenta que vol treure encara més partit a l’espai i que redecorarà algun dels racons del seu espai.

SIL’S CAKESC/ Descartes 20, 08021 Barcelona (De dilluns a divendres, de 10 a 20h; dissabtes de 10-12:30h.)

CONFIDENCIAL: Si preferiu triar el dia i l’hora, també organitzen tea parties a l’altell del local, on poden cabre-hi fins a 14 persones assegudes i us pot preparar una selecció d’allò que volgueu. També ofereix una selecció de sweet tables per encàrrec a preus molt raonables. És una opció ideal per poder passar una bona estona i degustar uns quants dolços.

IMG_6635