Torna la restaurant week. Descobreix llocs nous aquest estiu

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Com ja és tradicional en aquesta època, se celebra la NYC Restaurant Week. Del 20 de juliol al 14 d’agost una sèrie de restaurants seleccionats ofereixen uns menús especials per l’ocasió basats en 3 plats (entrant, plat principal i postres) a un preu fixe. Si hi aneu per dinar són $25 i per sopar puja a $38. Cal tenir present que les begudes no estan incloses i que cal sumar-hi la propina i els impostos.

Aquí podeu consultar la llista completa de llocs, però us fem una petita tria de locals que val la pena tenir en compte:

21 Club. Us en parlàvem en un post especial. Va començar com a un local clandestí i han passat per les seves taules bona part dels darrers presidents del país. Destaca per la seva decoració de genets a l’entrada, disposa d’una espectacular selección de vins i cal anar molt ben vestit (res de bambes o texans).

21 Club

Isabella’s. Situat a l’Upper West Side, amb vistes al Museu d’Història Natural, on s’hi pot viure l’ambient d’aquest barri en un local espaiós i amb molta llum. Els caps de setmana s’omple per gaudir del seu brunch. S’ofereixen plats d’estil mediterrani i de la nova cuina americana.

Mercer Kitchen. És el restaurant de l’Hotel Mercer del Soho. Decorat a l’estil del barri, s’hi viu un ambient informal i ple de vigor.  Està coordinat pel conegut xef Jean-Georges Vongerichten.

Mercer Kitchen

Nobu i Nobu Next Door. El xef Nobu Matsuhisa i l’actor Robert de Niro van obrir aquest restaurant al barri de Tribeca. És d’estil japonés amb innovacions. El Next Door es va obrir com a extensió del primer i té un ambient més informal. Val la pena visitar-lo.

Nobu

Rosa Mexicano. Si de veritat us agrada el guacamole, aquest és el vostre lloc. Una persona porta un carro amb tot els ingredients i us el preprara davant vostre adaptant-lo als vostres gustos. Una delícia! Us ho explicàvem en un post, ja que és el nostre favorit. La resta de plats mexicans també són molt bons.

Guacamole de Rosa Mexicano

Tao Uptown. Un budda gegant presideix aquest restaurant, que és un lloc ideal per veure i ser vist. Entre els seus plats se n’hi poden trobar de xinesos, tailandesos i japonesos.

Tao Uptown

CONFIDENCIAL: Tot bon àpat mereix unes bones postres i en aquesta ciutat, res millor que un bon New York cheescake. A nosaltres hi ha un lloc que ens encanta i on en podeu trobar de tots els tipus i gustos. A més, surt a les primeres posicions dels rankings de Tripadvisor. Es tracta de l’Eileen’s Special Cheesecake. Segur que acabeu llepant-vos els dits.