Museus on també ve de gust prendre alguna cosa

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Passejar pels museus de Nova York és una gran experiència. Més enllà de gaudir de les exposicions en sí, també val la pena fixar-se en els edificis, el material de suport amb explicacions que ofereixen als visitants, les botigues de records o fins i tot els bars i restaurants que tenen.

Volem compartir uns bars i restaurants que són en recintes de museus i que val la pena conèixer.

Robert Restaurant. Està ubicat a la planta 9 de l’edifici on hi ha el Museu d’Art i Disseny, a Columbus Circle. S’hi tenen unes vistes privilegiades de la mateixa plaça, que ens encanta, de Central Park i de Broadway direcció nord. La carta està basada en plats d’inspiració mediterrània. Advertim que no és un lloc barat. Tot i això, sempre s’hi pot anar a fer un cocktail. Com a alicient afegit, també ofereixen concerts de jazz regularment.

Restaurant Robert

The Modern. Pel seu nom és fàcil d’imaginar que aquest restaurant està situat al Museu d’Art Modern (MoMA). Ha estat premiat amb una estrella Michelin i ofereix un menú d’inspiració francesa. Des dels seus grans finestrals es pot gaudir de les vistes del jardí interior Abby Aldrich Rockefeller i les seves escultures. Disposa també d’un espai de bar amb un ambient molt més dinàmic i informal.

The Modern
La Terrassa del Metropolitan Museum. Només està oberta durant l’època de bon temps (des de principis de maig fins a finals d’octubre), però és un lloc que val la pena visitar per les seves vistes al Central Park. Està situat a la cinquena planta del Museu i té un ambient informal.

Roof Garden Café and Martini Bar

CONFIDENCIAL: Alguns museus com el Metropolitan demanen un donatiu com a entrada, però n’hi ha d’altres on entrar-hi no és barat. Us expliquem quins són els dies en què tenen entrada gratuïta.