Les nostres recomanacions per a la Restaurant Week que comença

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Ahir va començar l’edició d’hivern de la coneguda iniciativa Restaurant Week, present en moltes ciutats. En el cas de Nova York, es fa dos cops l’any. Ja us en parlàvem a l’estiu. L’edició que comença avui durarà fins el proper 7 de març. La iniciativa permet reservar un menú tancat en un gran nombre de restaurants de la ciutat, dinars a 25$ i sopars a 38$.

ny-restaurant-week-2014

Si teniu la sort de ser a Nova York per aquestes dates, sereu uns afortunats per a poder aprofitar aquesta promoció. Entre els restaurants en què hem menjat i podem recomanar, us llistem:

  • Isabella’s. El brunch bohemi a l’Upper West Side. Recomanable de totes totes.
  • Tao. Lloc espectacular, música ambient i posada en escena digna de visitar. El menjar, potser no quantiós però si deliciós.
  • Rosa Mexicano. Tant a Union Square com a Lincoln Center. A nosaltres ens agrada més el primer perquè la decoració és més espectacular. Imperdible demanar el guacamole, que et preparen al davant, comentant tots els passos que fèiem malament fins ara, tot i que és una de les especialitats del Toni!
  • 21 Club. És curiós pels ninots de la seva façana, una oferta afrancesada i elaborada. És l’únic que no hem tastat, però ho farem en el nostre proper viatge!
  • Kittichai. L’espai destaca més que el menjar. Entra en la nostra llista malgrat que l’últim cop vam trobar que havia perdut una mica.
  • Mercer Kitchen. El número 1 de la llista, tant pel lloc com pel tracta i el menjar. No perdonem mai.
  • Nobu. Per als amants del japonès. En cas que estigui ple, també hi ha el Nobu Next Door, just al costat com el seu nom indica.
  • Sarabeth’s Park Avenue. Un altre clàssic per a les seves fórmules de brunch, oferta variada i de cuina ininterrompuda.

CONFIDENCIAL: L’aplicació més extesa per a valorar el rating dels restaurants és Zagat. Allà podreu consultar referències sobre qualsevol restaurant.