El nostre guacamole preferit de Nova York

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Una de les nostres debilitats és el guacamole. En fem a casa i en demanem sempre que anem a un mexicà, però prop de Union Square hi ha un restaurant que ens encanta com el fan i que mai ens perdem quan anem a Nova York. Es tracta del Rosa Mexicano.

Guacamole de Rosa Mexicano

El que té d’especial aquest guacamole és que te’l fan davant teu. Porten al costat de la teva taula un carret amb tots els estris i els ingredients i procedeixen amb el que podríem batejar com a ritual. Un cop t’han preguntat com t’agrada més (si més o menys picant), pelen els alvocats i s’hi posen amb els tomàquets, la ceba, les espècies i la resta. Realment és una espectacle veure-ho i encara val més la pena gaudir d’aquest guacamole acabat de fer. Amb una mica d’atenció, es pot aprendre com fer-ne un pas a pas.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XwrrPcaYyRQ]

De la resta de la carta també hem provat les quesadillas i les enchiladas i també ens han agradat, però per nosaltres l’estrella és el guacamole. La decoració del local és moderna i dels que tenen a la ciutat, el que més ens agrada és el que està al carrer 18 molt a prop de Union Square.

Rosa Mexicano

CONFIDENCIAL: A la seva web tenen una secció de receptes per poder fer-les a casa i quedar com un autèntic xef mexicà. Fins i tot hi ha la del seu famós guacamole.