Descobreix llocs nous amb la Restaurant Week abans que acabi

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Un estiu més, se celebra la NYC Restaurant Week. Des del 21 de juliol fins al 15 d’agost es pot gaudir d’un àpat de 3 plats a un preu fixe de $25 per dinar i $38 per sopar. És una molt bona ocasió per anar a descobrir llocs nous, especialment els que d’una altra manera, la factura pujaria força més.

NYC Restaurant Week

La NYC Restaurant Week se sol fer 2 cops a l’any (a l’estiu i a l’hivern). A la web oficial es poden consultar els locals que hi participen i els menús especials que proposen per aquest preu. Es pot reservar online i per tant podeu fer-ho abans de sortir de viatge i així marxar amb la tranquilitat de la feina feta.

De la llarga llista de restaurants que hi participen, us proposem alguns d’ells que coneixem i que pensem que val la pena provar:

  • Isabella’s: local molt fresc amb cert aire bohemi i amb terrassa a l’Upper West Side. Els caps de setmana s’omple fins dalt per fer el brunch.
  • Kittichai: tot i que vam trobar que el menjar havia perdut una mica, el local en sí val molt la pena. Sol sortir en les guies fotogràfiques per la seva decoració. Menjar tailandès.
  • 21 Club: en parlàven en un post perquè per aquí hi havien passat uns quants presidents dels Estats Units. Reconegut amb premis i per la crítica.
  • Maze by Gordon Ramsey: propietat del famós xef de la versió americana de Pesadilla en la Cocina. No hi hem anat, però és una bona excusa per si teniu curiositat pel personatge.
  • Mercer Kitchen: ubicat als baixos i al sòtan d’un hotel de renom al bell mig del Soho. Local acollidor amb decoració típica del barri i menjar informal però de la mà del xef Jean-Georges Vongerichten.
  • Nobu / Nobu Next Door: menjar japonès innovador en un local propietat de Robert de Niro. Val molt la pena!
  • Rosa Mexicano: un dels mexicans que més ens agrada. Destaca el seu guacamole (que ens encanta) que venen a fer-lo davant teu mateix tal com explicàvem en un post.
  • Spice Market: Un local espectacular al bell mig del Meatpacking District. Menjar oriental amb cert toc de picant.
  • Tao: Lloc espectacular, música ambient i posada en escena digna de visitar. El menjar, potser no quantiós però si deliciós.

CONFIDENCIAL: Menjar a Nova York no sempre és car. Aquesta iniciativa n’és un exemple, però si no està vigent, no us preocupeu. Si feu una mica de recerca, prodreu trobar llocs que fan menús de preu fixe. D’aquesta manera es poden provar llocs i assegurar-se que no es dispara la factura.