Copa amb vistes de pel·lícula

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

L’oferta a Nova York de terrasses a les altures per poder prendre una copa són força populars. Molts hotels disponen de rooftop terraces on poder gaudir de les vistes mentre es pren algun cocktail al més pur estil Sex & the City.

A nosaltres ens agrada molt una que hi ha al 230 de la 5ena avinguda, ubicació que li dóna el nom de 230 Fifth. No està especialment senyalitzat al carrer i, si no estàs atent, l’edifici pot semblar un bloc d’oficines qualsevol. El porter et dirigeix cap a un ascensor especial que et du directament fins a les altures. Només sortir hi ha un bar de copes que ocupa tota la planta i que està envoltat de grans finestres. Com podeu imaginar, les vistes són impressionants, especialment quan pots veure un primer pla de l’Empire State Building que està pocs carrers més amunt.

post1

Unes escales et porten cap a la terrassa. Allà les vistes encara són més impactants ja que gairebé es té una visió en 360 graus de tota la ciutat. A més del mencionat Empire State Building, es pot gaudir d’altres gratacels com el Chrysler. A la nit, si us hi fixeu, fins i tot es poden veure els reflexes de la llum de Times Square.

Obre de 4 de la tarda a 4 de la nit o sigui que també podeu anar a prendre alguna cosa a mitja tarda i relaxar-vos del bullici de la ciutat. Tingueu cura de la forma de vestir ja que no permeten l’entrada amb pantalons curts o samarreta. Dress to impress és una bona pauta a seguir, sobretot a la nit.

post2

CONFIDENCIAL: Si hi aneu a l’hivern i no us voleu perdre les vistes des de la terrassa, no patiu. Està tot previst. Hi ha a disposició dels clients unes bates vermelles per poder protegir-se del fred sense perdre l’estil.

WEB OFICIAL: http://www.230-fifth.com/