Torna la Restaurant Week a Nova York! Descobreix llocs nous.

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

S’acosta la Restaurant Week. Del 16 de febrer al 6 de març de 2015 es pot gaudir d’un àpat de 3 plats (entrant, principal i postres) a un preu força atractiu. Són 25 dòlars per dinar i 38 els sopars. És una molt bona ocasió per descobrir llocs nous sense por que la factura es dispari, o gaudir d’aquells que d’altra manera el compte seria molt més elevat.

New York Restaurant Week

En aquesta web podeu trobar els restaurants que hi participen i fer les reserves.

Dels que participen aquesta edició n’hi ha alguns que coneixem i que us recomanem i d’altres que ens agradaria provar:

21 Club. Un clàssic de la ciutat guardonat per la seva bodega. Vam dedicar-hi un post i tenim ganes de provar-lo.

21 Club
Isabella’s. Local amb encant a l’Upper West Side. Fer-hi un brunch al cap de setmana és una cita que no pot faltar i que ens encanta fer.
Morimoto. És un dels japonesos que ens agradaria provar. Està situat al costat del Chelsea Market. Decoració molt avanguardista.

Morimoto NYC
Nobu New York i Nobu Next Door. Del mateix propietari però amb ambients molt diferents. Estan costat per costat. Situat a Tribeca. Ofereix cuina japonesa amb un toc de modernitat. Val molt la pena.

Nobu Next Door
Rosa Mexicano. Us hem parlat del seu guacamole en un post. Ens encanta veure com el fan davant nostre. És boníssim.

CONFIDENCIAL: Hem tingut la sort de coincidir amb la Restaurant Week en algunes de les nostres visites a Nova York. Gràcies a això hem descobert alguns locals que ens han agradat molt. Tot i això, us recomanem que vigileu amb el preu. Adicionalment al preu de la promoció cal afegir tant les begudes com les taxes i les propines. Us suggerim que feu números abans d’anar a algun lloc per valorar si és una bona oferta per vosaltres o no.