The Standard High Line, probablement l’hotel amb les millors vistes

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Nova York està plena d’hotels espectaculars. Indubtablement, un d’ells és el The Standard High Line. Està situat en ple Meatpacking District i en absolut contacte amb el High Line. Aquest passeig elevat tan encisador té les escales per accedir-hi a pocs metres de l’hotel i a més té un tram que atravessa la seva base. El més espectacular és que la façana és tota de vidre, fent que totes les habitacions tinguin almenys una de les parets que és un immens finestral. Vam passejar pel High Line cada dia, de dia i de nit, fins que tancaven a les 23h i ens els vam fer nostre.

highline

Aquesta combinació de diseny en els acabats i l’estil, l’atractiu de tenir una habitació amb vistes espectaculars i estar en una de les zones principals del Meatpacking ens atreia molt i ens hi vam allotjar en la nostra darrera estada a Nova York. Realment va superar les nostres expectatives. L’habitació no és gaire gran, cosa habitual a Manhattan, però és més que suficient per poder estar-hi a gust i amples. També el lavabo és força espaiós i té una banyera bastant gran.

Standard High Line

Però el millor de tot són les vistes. A nosaltres ens en va tocar una habitació a la penúltima planta, direcció sud, de manera que vèiem una part del Meatpacking, el Village, el Downtown amb tots els gratacels del financial district amb el recent inaugurat gratacel One, el riu i amb el High Line als nostres peus. Era per passar-se hores observant la ciutat, els seus moviments, el trànsit, l’anar i venir de la gent… Un altre moment màgic és al vespre, quan el sol es va apagant però la ciutat ens va encenent amb les seves infinites llums o quan sortia el sol de bon matí. Totalment recomanable. A sobre, molts restaurants i locals de moda estaven a un parell de minuts caminant. Era ideal per viure al 100% l’ambient del barri.

Standard High LineEl que no ens va agradar és el tracte rebut, ens l’esperàvem millor. El personal està triat d’acord amb el barri i el grau de diseny que té l’hotel. De vegades sembla que estan més pendents en aparentar que són models. Potser era perquè va coincidir amb la Mercedes Benz Fashion Week i efectivament l’hotel era ple de models i d’actes del certamen, però vam tenir la sensació que els hostes passàvem en un segon o tercer terme no posant cap interès en ajudar en aquelles peticions o preguntes que anaven més enllà de les coses simples.

Aquest no és un hotel barat, com molts d’altres de Nova York, però els preus de les habitacions van oscil·lant. Nosaltres vam trobar una promoció a pocs dies de la nostra arribada. Trobar un bon preu per poder estar-se un hotel de certa categoria és possible si esteu molt pendents d’anar revisant gairebé diàriament. La nostra recomanació és que si us organitzeu el viatge pel vostre compte aneu mirant periòdicament les webs de reserves i si cal, combinar l’estada en hotels diferents. Val la pena gaudir de la ciutat des de llocs com aquest! Va ser, sense cap mena de dubte, una de les millors experiències viscudes en la nostra darrera estada.

CONFIDENCIAL: Ens van avisar que no està permès publicar fotos de l’hotel en si per temes de privacitat, doncs efectivament amb la cortina oberta es pot veure tota l’habitació i els seus ocupants, però us compartim la que tenen a la seva web i de les vistes des de l’habitació.