Red Velvet, el postre de moda

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si sou seguidors de Nova York i del món ianqui, probablement haureu sentit a parlar del Red Velvet. Es tracta d’una massa vermella i espessa, de la qual es fan pastissos coberts amb topping blanc o bé magdalenes (o muffins).

IMG_0733

Passejant per Williams-Sonoma, ens va costar molt triar un objecte que ens poguéssim endur i que, per motius d’equipatge, ens hi pogués cabre a la maleta i no pesés gaire. Finalment ens vam decidir per una massa preparada de Red Velvet. Les properes vegades prometem fer-la des del principi, però com que no l’havíem feta mai, no volíem deixar lloc a l’error.

IMG_0736

De forma senzilla, vam preparar els elements que faltaven i les vam fornejar i guarnir. Les vam portar  a una festa familiar i van tenir un gran èxit!

IMG_0761

És una llàstima que aquest producte no l’enviïn a Europa, però per si de cas us deixem la recepta de Martha Stewart, una referent pel que fa a menjar, decoració i casaments.

CONFIDENCIAL: En la majoria de receptes, hi posen el clàssic topping de mantega i formatge, amb màniga pastissera. En el nostre cas, ens feia gràcia que es veiés el to vermell i a més volíem prescindir de duplicar les calories, així que hi vam posar altres toppings que podeu trobar en botigues especialitzades.