Red Velvet, el postre de moda

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si sou seguidors de Nova York i del món ianqui, probablement haureu sentit a parlar del Red Velvet. Es tracta d’una massa vermella i espessa, de la qual es fan pastissos coberts amb topping blanc o bé magdalenes (o muffins).

IMG_0733

Passejant per Williams-Sonoma, ens va costar molt triar un objecte que ens poguéssim endur i que, per motius d’equipatge, ens hi pogués cabre a la maleta i no pesés gaire. Finalment ens vam decidir per una massa preparada de Red Velvet. Les properes vegades prometem fer-la des del principi, però com que no l’havíem feta mai, no volíem deixar lloc a l’error.

IMG_0736

De forma senzilla, vam preparar els elements que faltaven i les vam fornejar i guarnir. Les vam portar  a una festa familiar i van tenir un gran èxit!

IMG_0761

És una llàstima que aquest producte no l’enviïn a Europa, però per si de cas us deixem la recepta de Martha Stewart, una referent pel que fa a menjar, decoració i casaments.

CONFIDENCIAL: En la majoria de receptes, hi posen el clàssic topping de mantega i formatge, amb màniga pastissera. En el nostre cas, ens feia gràcia que es veiés el to vermell i a més volíem prescindir de duplicar les calories, així que hi vam posar altres toppings que podeu trobar en botigues especialitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *