Nova edició de la Mercedes Benz Fashion Week

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

D’aquí a unes hores comença una nova edició de la Mercedes Benz Fashion Week de Nova York. Si fa uns mesos us parlàvem de l’edició primavera / estiu del mateix certamen, en aquesta ocasió es presentaran les tendències per a la tardor / hivern.

La ciutat es convertirà una vegada més en referent mundial de la moda per una setmana, que durarà fins el proper dijous dia 13. Més de 150 disenyadors presentaran les seves propostes davant el públic més exigent, pel que fa a cool hunters com a celebrities de la talla de Sarah Jessica Parker, David Beckham o la reconeguda blogger Olivia Palermo.

En aquests dies, Nova York es prepara per rebre amb les seves millors gal·les una multitud de personalitats del món de la moda, que aprofiten les hores lliures per anar de compres i degustar les últimes propostes gastronòmiques, que sempre n’hi ha de noves. Així, és una època en què el glamour s’apodera de la ciutat alhora que costa trobar hotels amb tarifes regulars.

Mercedes Benz Fashion Week New York

CONFIDENCIAL: Heu sentit a parlar de la firma de moda catlana María Ke Fisherman? La firma catalana, fundada per María Lemus i Victor Alonso ha aconseguit fer-se un lloc en l’agenda d’aquesta setmana, després d’haver trepitjat les passarel·les de l’Ego de Madrid. Curiosament, la seva presentació tindrà lloc el dia 12 de febrer a les 15h a l’Hotel Standard (un dels nostres favorits!) amb vistes al High Line i a l’East Village.

Amb la seva proposta transgressora, ha vestit en nombroses ocasions a Milley Cirus, fet que probablement haurà contribuït a catapultar-los a nivell internacional. Els desitgem molta sort!

Maria Ke Fisherman