L’estil industrial esdevé luxe en hotels com aquest

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Hi ha llocs que un cop els veus i els descobreixes en quedes absolutament enamorat i encara que siguin prohibitius, et queda el somni d’un dia poder permetre-te’ls i gaudir-ne en primera persona. Un d’aquests llocs és l’Hotel Wythe.

Hotel Wythe

Situat en ple barri de Williamsburg, aquest hotel està fet en una antiga fàbrica del 1901 just a tocar del riu. Aquest origen industrial s’ha mantingut plenament a l’hora de fer la seva adaptació i es pot respirar en cadascuna de les seves habitacions i passadissos. Les estructures i vigues de ferro són ben visibles, hi ha sostres de fusta així com les parets de maó marró tan característic d’aquest tipus d’edifici.

Hotel Wythe

La decoració combina elements antics i moderns, donant-li un toc molt autèntic i original. En ser l’edifici de forma quadrada, totes les habitacions són exteriors, oferint vistes a Manhattan o a Brooklyn. Per aquells que volen una mica més, fins i tot hi ha uns lofts totalment genuins de Williamsburg. Una passada!

Hotel Wythe

Si no sou dels privilegiats que s’hi poden allotjar, també podeu gaudir-ne d’una altra manera que val la pena igualment. A l’hotel hi ha un bar amb terrassa (rooftop) amb vistes al barri però les que valen més la pena són les de tota l’illa de Manhattan. Al vespre es pot gaudir d’una posta de sol sobre Manhattan espectacular, romàntica, màgica…

Hotel Wythe

CONFIDENCIAL: Ens van explicar que un lloc com aquest acull moltes celebritats. El dia que hi vam anar, vam coincidir a l’ascensor amb l’actor de Hollywood Ed Harris. No garantim que us trobeu algun famòs, però si us passa, no dubteu a compartir-ho amb nosaltres al blog.

Hotel Wythe