Experiència gospel a Harlem

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Qui no ha vist una missa de gospel en nombroses pel·lícules? Hi ha multitud de llocs on pots presenciar una missa gospel a Nova York, especialment a Harlem o Brooklyn. N’hi ha de més i menys turístics, en què pràcticament no hi ha feligresos i et venen CDs a la sortida.

gospel_gde21

A nosaltres, en canvi, n’hi ha un que ens encanta i sempre ens planifiquem un pack de diumenge a Harlem que comença a les 11 del matí a l’Antioch Baptist Church on viureu una experiència d’aquelles inoblidables, en tots els sentits. Procureu arribar amb temps prudencial per assegurar-vos que agafeu un bon lloc i deixeu-vos sorprendre.

Quan sortiu, la ruta obligada per a seguir en la sintonia del diumenge és el brunch a Sylvia’s restaurant, on celebren els Gospel Sundays i podreu seguir gaudint de la música ambiental en directe.

CONFIDENCIAL: El fenomen 2.0 també ha arribat al gospel, i a l’Antioch Baptist Church et donen la possibilitat d’enviar una pregària on-line, que serà llegida durant la litúrgia.

2 Comments

  1. […] viure una autèntica experiència de Gospel a Harlem un diumenge i vam aprofitar per passejar per Harlem i així conèixer aquest districte tan genuí. […]

  2. Bon dia !! Soc la Marta, moltissimes gràcies per tanta información que ens anirà molt be per planificar el nostra viatge !! Estarem a NY durant el mes de Juliol i yolia preguntar per la visita a l’Antioch Baptist Church de Harlem, no se si cal fer alguna reserva prèvia, si hi podem anar directament … Viatgem amb els nostres fills de 13 anys i no se si es recomanable o no anar per la zona tots sols o cal contractar alguna agencia …
    Moltes gràcies per les indicacions 🙂
    Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *