Brooklyn Brewery

Cervesa directa de fàbrica a la Brooklyn Brewery

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Una de les cerveses més arrelades a Nova York és sens dubte la produïda la les instal·lacions de la Brooklyn Brewery. Aquesta empresa va ser creada amb la clara intenció de retornar a la ciutat una cervesa de qualitat. Va ser fundada l’any 1984 per dos veïns, un dels quals produïa cervesa a casa de forma artesanal. El bon resultat que obtenia i l’experiència acumulada van animar-los a fer realitat aquest projecte.

Brooklyn Brewery

Ubicada al bell mig de Williamsburg, Brooklyn Brewery té la seva seu en un dels típics edificis industrials de maons marrons. Actualment només hi fan una petita part de la seva producció i l’han habilitat com emblema de la marca i punt de trobada dels amants de la cervesa.

Brooklyn Brewery

Ofereixen visites guiades per tal de conèixer la seva història i els secrets que fan aquesta cervesa tan especial. Podeu acabar-les de la millor forma amb un tast de les diverses varietats que tenen. Es fan gairebé diàriament i en alguns casos cal reserva prèvia. Us recomanem que consulteu la seva web per a més detalls.

Brooklyn Brewery

Però si el que us ve de gust és prendre cervesa ben fresca i escumosa directa de fàbrica, no deixeu passar aquesta oportunitat. De divendres a diumenge obren les seves portes per poder anar a degustar les seves creacions. Podreu compartir taula i conversa, si us ve de gust, amb altres amants de la cervesa en un ambient propi de Williamsburg. Només heu d’anar a la barra i escollir quina voleu. No serà una decisió fàcil escollir si preferiu una de les habituals o una de temporada. Per què no tastar-ne una de cada?

Brooklyn Brewery

CONFIDENCIAL: L’esperit emprenedor dels seus fundadors va dur-los a buscar un logo ben especial per a la marca i el van encarregar al prestigiós Milton Glaser, el creador del d’I love NY. Amb aquest diseny no només s’han etiquetat ampolles sinó que també s’han fet samarretes, gerres de cervesa o jerseis que podreu comprar a la botiga que hi ha l’interior.

Brooklyn Brewery

1 Comment

  1. […] per a poder tastar cervesa artesana és fer una visita a Brooklyn Brewery tal com us recomanàvem en aquest post, compartint la nostra experiència i les nostres […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *