Bowling vintage en ple Williamsburg

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Feia temps que teníem ganes d’anar a un bowling. Ens en vam quedar amb les ganes la darrera vegada que vam estar a Nova York i aquest cop hi vam posar remei. Buscàvem un lloc ben autèntic, lluny de festes d’adolescents i de turistes en massa. Tot i que aquests bowlings que semblen una discoteca amb llums i música poden ser molt divertits, aquest cop ens venia de gust una cosa més genuina, més retro.
The Gutter Vam trobar el lloc ideal en ple Williamsburg, en un bowling anomentat The Gutter. Pistes de fusta, llum tènue, ambient hipster i una mica vintage, un bar amb un bon assortit de cerveses i on per la nit deu estar ben animat el podrien descriure. Sembla un indret per on no hagi passat el temps i et trasllada a una altra època però el seu encant t’encisa i t’hi passaries molta estona.

The Gutter

Realment ens vam divertir molt i l’ambient ens va encantar. No ens importaria repetir en una altra visita a Nova York.

The Gutter

Ofereixen un happy hour 2×1 en el bowling divendres de 2 a 6 de la tarda i de diumenge a dijous a partir de la 1 de la matinada.

CONFIDENCIAL: Està situat en ple barri de Williamsburg a Brooklyn. Pot ser un pla ideal combinar el bowling amb una visita al barri i gaudir de les seves botigues de roba, els seus bars i els seus restaurants. A la nostra guia hipster podeu trobar moltes més opcions.