Blue Jasmine

Blue Jasmine i el Nova York de Park Avenue

El passat cap de setmana vam anar a veure Blue Jasmine, la nova pel·lícula de Woody Allen. Com qualsevol pel·lícula que és rodada a Nova York, no ens la volíem perdre només pel fet de poder reconèixer alguns exteriors. A nosaltres ens va agradar força i hem pensat compartir la nostra impressió en aquest blog, per la seva relació amb Nova York.

Blue Jasmine

En primer lloc, ens va agradar pel seu director, que ha usat la ciutat com a escenari en diverses ocasions, convertint-la de forma indirecta en una de les protagonistes davant de la càmera. Ell ens ha deixat algunes de les perspectives més emblemàtiques de la ciutat que seran recordades per tots els temps i que sens dubte han contribuït en més o menys mesura a l’atractiu turístic de la ciutat.

Blue Jasmine

En segon lloc, ens va agradar perquè una part de la pel·lícula passa a Nova York, concretament a la seva part més glamurosa. Inspirat en la dona de Bernard Madoff, Allen utilitza a la protagonista per retratar la manera de fer de l’alta societat novaiorquesa, preocupada pels seus interessos i basant la seva vida en l’aparença i els enganys, per mantenir l’status i el respecte al preu que calgui. La pel·lícula és recomanable totalment per ella mateixa, però especialment per a tot aquell que tingui curiositat de veure l’estil de vida que, sense voler generalitzar, porten els veïns de Park Avenue. Apartaments impressionants, servei uniformat, alt ritme de vida, botigues cares, gales benèfiques i, per suposat, una segona residència als Hamptons.

CONFIDENCIAL: Si voleu conèixer els Hamptons, heu de saber que fins i tot els autobusos que hi van són de luxe, per gaudir de l’escapada des del minut 1. Amb botigues i seients amplis, propis de business class, podeu agafar el Hampton Luxury Liner  (que té parada a diferents punts de Manhattan) o bé el Hampton Ambassador. Per a preparar el viatge en aquest entorn tan digne de Blue Jasmine, podeu visitar el Hamptons Magazine, que recull àmplia informació pel que fa a agenda d’esdeveniments, notícies i tendències d’aquests cercles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *