Vols córrer la mitja marató de NY?

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Sabem que sou molts runners que ens seguiu, d’amaters i de més professionals. Molts ens heu comentat que un dels vostres somnis seria, com nosaltres, poder córrer la Marató de Nova York. Tanmateix, o bé acredites uns temps de professional, o bé contractes un pack astronòmic amb algunes agències especialitzades o bé entre en un sorteig en el qual pagues només per participar, sense cap garantia. La Marató de Nova York passa pels 5 districtes de Manhattan, Brooklyn, Bronx, Harlem i Staten Island; en canvi, la Mitja transcorre tota per Manhattan, gaudeixes d’un recorregut impressionant a cada passa i la meitat del recorregut és per Central Park.

ImatgeBlog

És per això que, conscients que Nova York és una ciutat perfecta per visitar i que córrer allà és un luxe, hem organitzat un viatge per a participar en la Mitja Marató prevista per al 16 de març de 2014.

Hem pogut organitzar un planning per a aquells dies, incloent entrenament i agenda d’activitats i reserva de restaurants per 1.200 € / persona (amb descomptes del 10% per a 3 persones i del 25% per a 4 persones, sempre i quan comparteixin apartament).

Les places són limitades i aquesta tarifa és vàlida fins el 31 de setembre.

El viatge inclou:

– Trasllat en vol regular amb sortida des de Barcelona, el divendres 14 de març i sortida de Nova York el dia 18 (arribant a Barcelona el 19 a primera hora del matí).

– Allotjament en cèntric hotel categoria 4E.

– Guia personalitzada per a recorreguts de running a la ciutat, editada de forma exclusiva per NovaYork.cat

– Reserva al Pasta Party per al dia abans de la cursa

El viatge no inclou:

– Trasllat a / des de l’aeroport (52 $ per trajecte + 6$ de peatge)

– ESTA (14 $)

– Trasllats en metro (23 $ per passi d’una setmana)

– Àpats

– Inscripció a la cursa (el 2013 van ser uns 120 $), així qui ve d’acompanyant no paga de més i per evitar problemes logístics en la recollida de dorsals

– Assegurança

Procediment d’inscripció:

– Envia un email amb les teves dades completes a info@novayork.cat

– Efectua pagament del 50% per garantir la reserva (la resta, abans de l’1 de març) a una agència de reconegut prestigi.

Pots visitar els detalls sobre com prepara el teu viatge aquí.

NOTA: Probablement degut als problemes de l’any passat que van fer suspendre la ING NY Marathon, els organitzadors es reserven el dret de modificar la data. Entenem que és poc probable, però us ho hem de dir.

Adjuntem flyer per si el voleu fer córrer entre els vostres amics.

NY Half Marathon Flyer

4 Comments

 1. Hello,
  I am very interested in doing the NY marathon in 2014.
  Please send me all the info to register.
  Look forward to hearing from you,
  Sara Prada
  pp.sara@gmail.com

  1. Hi, Sara! Are you an experienced runner? We cannot manage to register anyone into the ING NY Marathon; only a few agencies are permitted to do that.

 2. […] que planifiquen les seves vacances, tant d’estiu com de Setmana Santa i algun runner que vol anar a córrer la mitja marató de Nova York! També aconsellem sobre extensions a altres ciutats dels EUA o sobre destinacions al Carib per a […]

 3. […] el proper 16 de març, a partir de 900 €. Encara hi sou a temps de participar! Més informació en aquest link o a […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *