S’obren les inscripcions per la marató de NY 2015

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

La de Nova York és una de les maratons més mítiques que es fan. Potser no és la més competitiva, ni la més ràpida ni tampoc on es poden batre rècords amb facilitat, però sí que una cursa que a qualsevol corredor li agradaria fer en algun moment al llarg de la seva vida. El seu encant difícilment el superen la  d’altres ciutats i això fa que no sigui gens fàcil aconseguir-hi un plaça.

NYC Marathon

Enguany se celebrarà el dia 1 de novembre. El recorregut de més de 42 km passa per tots els 5 barris de Nova York, creua un parell de ponts i acaba al Central Park. És impressionant com la gent surt als carrers de forma massiva per animar els participants.

NYC Marathon

El 15 de gener es va obrir el període d’un mes per poder apuntar-s’hi, o sigui que si en teniu ganes, no us despisteu i incriviu-vos el més aviat possible. Podeu fer-ho a través d’aquesta web.

Us recordem les formes que hi ha per poder inscriure-s’hi:

  1. Mitjançant un sorteig. És la via que usa la majoria de la gent. El volum és tan elevat que l’experiència dels darrers anys diu que la probabilitat que toqui és d’al voltant del 10%. Cal apuntar-se a la web previ pagament d’11 dòlars. Si al final s’acaba sent un dels afortunats, els que no són resident als Estats Units han de pagar 347 dòlars com a inscripció.
  2. Tenint una bona marca. Si esteu dintre d’uns rangs que l’organització publica, us podeu inscriure amb plaça garantida. Ara, no són uns temps a l’abast de la majoria.
  3. Usant una agència de viatges associada. Cal contactar amb una d’elles i comprar un pack que a més de la inscripció inclou el viatge i l’allotjament. Potser surt una mica més car, però és una manera segura de poder fer realitat la il·lusió de córrer.

NYC Marathon

CONFIDENCIAL: Tant si la correu com si no, a la web de la cursa posen a la venda material esportiu i merxandatge de la cursa. Podeu aprofitar-ho per lluir l’equipament de la marató quan us entreneu a la vostra ciutat. De ben segur que pot servir de motivació mentre espereu el dia que us decidiu a fer-la.