Running a Central Park

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

No perdeu l’oportunitat de córrer entremig de boscos, llacs i natura quan aneu a Nova York. El Central Park us ofereix aquest privilegi. Hi ha algunes rutes marcades, però podeu anar seguint el vostre instint que segur que trobeu llocs interessants.

Running at Central Park

A primera hora està permesa la circulació de vehicles, però després ja queda en exclusiva per corredors, ciclictes i patinadors.

La volta sencera fa uns 10 Km i no és completament pla, caldrà apretar les dents en alguns trams per fer certes pujades.

CONFIDENCIAL: Sempre és un bon moment per anar-hi, però una bona manera de combatre el jet-lag dels primers dies a NYC és posar-se les bambes i córrer con un newyorker més. És impressionant veure quanta gent hi ha allà fent esport abans de les 8 del matí.

1 Comment

  1. […] El dia 1 de febrer té lloc a Riverside Park la cursa Hot Chocolate, la més dolça de l’any. L’entorn és privilegiat, amb vistes a Jersey City, un parc potser desconegut però dels més preciosos i un dels favortis per als runners, apart de Central Park. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *