Quina és la fórmula per no perdre’s cap esdeveniment esportiu?

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Als Estats Units, els esports es viuen d’una manera molt especial. Allà hi ha les millors lligues del món en bàsquet, beisbol o futbol americà i hi ha els jugadors de més prestigi. Tot està concebut com un pur espectacle pensat perquè en gaudeixin tant els que van als estadis com també els que els segueixen per televisió. És per això que el concepte Sports Bar s’ha fet molt popular, de manera que es pot picar alguna cosa alhora que es gaudeix de la restransmissió esportiva de la forma més còmoda.

40/40 Club

Un d’aquests Sports Bar que ens agrada molt és el 40/40 Club. Situat molt a prop del Flatiron obre les seves portes cada dia a partir de les 6 de la tarda. Al llarg de les seves dues plantes disposa d’una gran quantitat de pantalles, de manera que permet veure els diferents esports còmodament. A més, si us ve de gust, es pot gaudir dels típics plats ideals per acompanyar en aquestes ocasions com nachos, quesadillas, carn o costelles (ribs).

Encara que sigui un local típicament americà on el que té més tirada són els partits de l’NFL, de l’NBA, de beisbol o de hoquei gel, també s’hi poden veure partits de la Champions League.

40/40 Club

Però no només ens agrada per això sinó també pel seu ambient, la música i per la seva decoració moderna. Com a curiositat pels mitòmans esportius, algunes de les seves parets estan decorades amb samarretes originals de grans esportistes com Michael Jordan o Magic Johnson. Aquesta cadena de locals és propietat del raper Jay Z i això es nota amb la música negra i R&B que punxen els seus DJs. Per la nit s’acaba reconvertint en club, ideal per anar a prendre alguna cosa i ballar una mica.

40/40 Club

CONFIDENCIAL: El local disposa de salons VIP privats que es poden llogar per poder seguir un partit amb companyia dels amics. Està totalment acondicionat amb pantalles d’alta definició i alguns disposen fins i tot de taula de billar i elements de col·leccionista. Els preus no estan a l’abast de totes les butxaques, però si teniu ganes de veure-les i fer el xafarder, les podeu visitar si en aquell moment no estan reservades.