ING New York Marathon

L’esdeveniment esportiu de l’any: la marató de NY

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

En aquests moments s’està duent a terme la Marató de Nova York, l’esdeveniment esportiu de l’any per antonomàsia, que té ressò a nivell mundial. Enguany s’esperava amb moltes ganes, degut que l’any passat es va haver de suspendre a causa de l’impacte de l’huracà Sandy. Comptarà amb la presència d’uns 45.000 corredors que recorreran els carrers de la ciutat.

ING New York Marathon

El trajecte passa pels 5 barris (boroughs) de Nova York: Staten Island, Brooklyn, Queens, Bronx i Manhattan. La mítica arribada és al Central Park que és on es viuen alguns dels moments de major emoció. És curiós que les primeres edicions d’aquesta cursa es feien només dintre d’aquest parc. Es va iniciar l’any 1970 amb 127 corredors (la inscripció va costar 1€) i no va ser fins el 1976 que es va redefinir el traçat de manera que fos pels 5 barris que componen la ciutat.

Marató a Central Park

Per poder participar-hi es pot fer mitjançant diferents vies: acreditant un temps mínim, a través d’un sorteig o comprant un pack a alguna agència acreditada, que normalment no sol ser a preus mòdics.

És una de les maratons amb un rati més alt de gent que finalitza, ja que hi ha animació absolutament durant tot el recorregut, percussions, grups de rock, speakers i pancartes que et fan sentir un atleta de veritat. Diuen que són uns 2 milions de persones les surten a animar els atletes. Nosaltres encara no hi he pogut participar mai, però el que ens han explicat els que hi han estat realment fa posar la pell de gallina. Córrer una marató és dur i rebre aquest suport tan incondicional s’agraeix moltíssim.

Emprire Estate Building amb colors de la marató

Fins i tot l’Empire State Building es va vestir amb els colors d’ING (espònsor de la marató) la nit abans per animar als corredors.

Marató creuant el pont

CONFIDENCIAL: Des d’aquí desmentim el mite que aquesta marató creua el Pont de Brooklyn. Podeu consultar el seu recorregut aquí.

Us recordem que des de NovaYork.cat estem organitzant un viatge per a córrer la mitja marató, que tindrà lloc el proper 16 de març, a partir de 900 €. Encara hi sou a temps de participar! Més informació en aquest link o a info@novayork.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *