El que més ens ha agradat d’aquest viatge

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Estem en les darreres 24h del nostre viatge i aprofitem un moment de descans per a fer una reflexió de tot el que hem estat vivint.

20130825-180449.jpg

Durant les properes setmanes anirem nodrint el nostre blog amb informació actualitzada, però abans, i encara des d’aquí, volíem compartir-vos aquells punts que per a nosaltres han estat els més destacables d’aquest viatge a Nova York i que us desenvoluparem amb més detall en posts posteriors:

– Jornada a Williamsburg. Vam passejar al llarg de Bedford Avenue, aturant-nos en botiguetes que ens cridaven l’atenció. Ens va encantar l’ambient. Vam prendre a DuMont una de les hamburgueses més bones que recordem i per la tarda vam tastar la cervesa local de la Brooklyn Brewery a la mateixa fàbrica i vam gaudir de les vistes de Manhattan amb posta de sol des de la terrassa de l’impressionant Hotel Wythe.

20130825-180049.jpg

– Recórrer la ciutat en bici. Vam tenir aquest plaer per duplicat. Primer va ser per Park Avenue, tallat al trànsit per la jornada de Summer Streets i un altre dia per Central Park, on vam fer dues voltes senceres.

– Descobriment del restaurant La Esquina. Fins ara se’ns havia resistit perquè la llista d’espera és molt llarga, però amb les bones referències que teníem, aquest cop no ens el volíem perdre. És un local amagat, gairebé secret, al qual s’accedeix per unes escales que sembla que et portin al mateix infern. Fosc i amb una decoració molt ben trobada, es pot gaudir d’un menjar mexicà que fins i tot va superar les expectatives creades.

– Escriure des de la piscina d’un hotel amb vistes espectaculars. Dintre de la ciutat dels luxes, nosaltres ens en vam concedir un. Per la darrera nit, vam triar un hotel amb piscina a la terrassa on des de l’aigua es podia tenir un primer pla de l’Empire State Building. Ha estat un plaer molt inspirador per fer el nostre darrer post des de Nova York, i és des d’on us estem escrivint ara.

20130825-180312.jpg

CONFIDENCIAL: A molts llocs es pot veure o sentir l’expressió “Only in New York”. Realment, podem donar fe que hi ha coses que només passen en aquesta ciutat. Esperem poder tornar aviat.

3 Comments

  1. Holaaa!! Doncs jo he de reconeixer que williamsburg em va decepcionar una mica tot i que les botigues de roba de segona ma impresionants, el summer streets em va agradar molt, fins i tot em vaig fer una foto xorra a un dels punts de descans com si fes surf!! I ja que era el primer cop el pujar al Top of the Rock tb em va enamorar y Bryant park vaig trobar q tenia molt bon ambient!

  2. Hola, Teresa. Moltes gràcies per la teva aportació! Lamentem que Williamsburg et decepcionés i totalment d’acord amb Bryant Park i Summer Streets 🙂

  3. […] El restaurant “Corner”, conegut com “La Esquina” i amb aquest nom han fet la seva web, ens esperava. En arribar, accedeixes a un petit local a peu de carrer i penses “doncs no n’hi havia per tant”, però darrere d’una porta accedeixes a una mena d’escala d’incendis que et porta al sòtan. A mesura que vas baixant, vas sentint la música (val més no preguntar-se què passaria en cas d’incendi) fins que arribes a baix, on una hostessa comprova la teva reserva i et dóna pas al local semiclandestí, en una primera sala il·luminada amb poc més d’una espelma teneborsa que ens va recordar al bar d’Abierto hasta el amanecer on la Salma Hayek interpreta una dança hipnotitzadora amb una serp. Un cop a dins, una segona hostessa pren nota del nom i el nombre de comensals i ho memoritza. T’ofereixen una beguda mentre esperes. És cert que cap al final del dia tens gana, i més quan portes estona veient els plats que passen, però l’espera acompanya a que l’experiència es faci valdre encara més i vam relatar-ne l’experiència en el nostre post resum sobre el que més ens havia agradat del nostre últim viatge. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *