Washington Square

Viu l’ambient universitari de la NYU

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Nova York també té un atractiu especial pels estudiants. La seva oferta educativa és important i són molts els alumnes que cada any van a formar-s’hi. És per això que en certes zones es pot trobar un fascinant ambient universitari. Si teniu ganes de viure’l una mica, us recomanem que visiteu Washington Square i els seus voltants. Hi ha la seu principal de la New York University (NYU), una prestigiosa universitat que a diferència d’altres que hi ha al llarg de país en extensos campus, està ubicada en ple Manhattan.

Washington Square

Així doncs, pels seus voltants ja percebreu el moviment d’estudiants i podreu descobrir els llocs per on es mouen. D’entrada, la mateixa plaça en sí, coneguda pel seu arc de triomf, ja és un punt de trobada on s’aprofita les zones verdes i els banc per descansar, relacionar-se i fins i tot gaudir d’alguns músics que hi toquen. Allà s’hi ubiquen algunes facultats, la bibioteca (Bobst Library), una residència, una sala d’actes i oficines, entre d’altres. Té un magnific edifici que des dels pisos més alts té unes vistes espectaculars de la mateixa plaça i del midtown.

NYU

També hi ha tot de bars i restaurants, alguns més de menjar ràpid i altres amb més encant. D’aquests segons, ens agrada molt el Think Coffee, un local amb sofàs i cadires còmodes on poder menjar o prendre alguna cosa i alhora poder estudiar, fer treballs o simplement gaudir de l’ambient. Hi ha una bona selecció de cafès i de productes. També ens agrada pels seus menús econòmics de menjar tailandès i aisàtics el Cafetasia. A la nit el local canvia totalment sent la llum molt més baixa i la música més alta.

El fluxe d’estudiants també s’aprecia a Universtity Place, un carrer no gaire llarg que uneix Washington Sq amb la cèntrica Union Sq. És un dels nostres carrers favorits, per l’ambient, els locals, que hi ha, el seu encant, vaja que us recomanem que hi passegeu una mica. Allà ens agraden molt el bar d’entrepans The Grey Dog i el mexicà El Cantinero, però també hi trobareu llocs per fer copes, comprar roba i fins i tot un bowling.

The Grey Dog

En definitiva, si us moveu per aquesta zona, segur que podeu viure plenament l’ambient universitari.

CONFIDENCIAL: Si a més de viure l’ambient també voleu equipar-vos bé, no deixeu de visitar la NYU Bookstore (726 Broadway). Hi podreu comprar des de samarretes, tasses, jerseis, roba de nen petit, fins a equipament esportiu; tot de l’NYU. I si aneu fins al final de la botiga, podreu trobar els llibres que usen a cada facultat i assignatura, per si us han entrat ganes d’estudiar una mica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *