Quina és la història darrere el logo de “I love NY”?

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

I ♥  NY. Ho hem vist en infinitats de llocs com samarretes, tasses, bolígrafs, postals o gorres. Es tracta d’un logo conegut universalment i ja forma part de l’imaginari col·lectiu de tots. Tot i la seva simplicitat ha seduït a moltíssima gent i encara ho segueix fent.

i-love-featured-imagine

Però darrera d’aquest gran logo, hi ha un gran dissenyador. El seu autor és Milton Glaser. El va fer per una campanya de promoció turística de la ciutat a l’any 1977. En paraules seves, ell pensava que només duraria durant l’època de promoció, però la realitat és que avui en dia encara té plena vigència.

CONFIDENCIAL: Milton Glaser també és el creador del logo de la Brooklyn Brewery, una cervesera artesanal basada en aquest barri de Nova York. S’explica que quan es va crear li van demanar que els fes el logo. Com que no tenien recursos per pagar els seus alts honoraris, i tampoc sabien si l’empresa arribaria gaire lluny, van arribar a l’acord que es comprometien que mai li faltaria cervesa. Avui en dia, encara segueix rebent caixes a casa seva.