New York by Vincent Laforet

Nova York com no l’havies vist mai abans

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Manhattan ofereix vistes espectaculars des de moltes perspectives, ja sigui des dels seus carrers, des de dalt d’un gratacels, des de l’altra banda del riu, des d’un dels seus ponts, etc. Però el que ha aconseguit el fotògraf Vincent Laforet és incomparable.

New York by Vincent Laforet

Des d’un helicopter i amb una tècnica especial que es diu Tilt-Shift ha aconseguit fer unes fotos que ofereixen una visió de la ciutat que no s’havia tingut fins ara. Per aconseguir-ho va planificar molt bé els escenaris on les faria i fins i tot va haver de demanar permís per poder ocupar un determinat espai aeri. El resultat ha valgut la pena l’esforç.

New York by Vincent Laforet

Aquí podeu trobar la galeria completa.

New York by Vincent Laforet

CONFIDENCIAL: Per tenir vistes inoblidables de Manhattan, res millor que fer-ho des de l’aire amb una volta amb helicopter. No és molt barat, però hi ha moltes opcions per gaudir d’aquesta gran experiència. Si us atrau i us pregunteu si anar-hi, no ho dubteu. Nosaltres en guardem un gran record.

4 Comments

 1. Hola! Espectaculars les fotos! I amb el vostre “tour” en helicòpter us va poder aproximar tant a la ciutat? Nosaltres quan anàvem per agafar l’helicòpter va trobar un venedor que ens oferia un tour per dins la ciutat amb una altra companyia, però no ens em vam refiar i vam acabar agafant la companyia que vèiem a tot arreu anunciada la més oficial, i malgrat que és espectacular no pots pas volar per sobre la ciutat.

  1. Hola Xavier!
   Crec que des dels atemptats de l’11 de setembre està prohibit sobrevolar l’illa de Manhattan, és per això que em sorprèn que us oferís un tour per dins de la ciutat. Així que ben fet de no refiar-vos. El que vam agafar nosaltres pujava pel riu a la banda oest i la veritat és que les vistes van ser espectaculars.

   1. Sí! Així devia ser el mateix que el nostre. Llàstima que nosaltres vam agafar un dia gris i lleig, però vam tenir la sort de sentar-nos a la part de davant de l’helicòpter – encara no sé que carai deu veure el que que va al mig a la part de darrere -. Vam agafar el de 15 minuts que van passar volant (mai millor dit!)

    1. Quina mala sort! Nosaltres patíem molt i ens miràvem la previsió de temps cada dia per evitar enganxar un dia emboirat. Va ser molt xulo, però com molt bé dius, es fa super curt. Ens haguéssim passat hores mirant la ciutat des d’allà dalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *