El llibre per aprendre amb humor a actuar com un newyorker

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

Una de les moltes coses que ens encanta fer quan anem a Nova York és xafardejar per les llibreries. Ens fascina descobrir llibres nous i deixar-nos seduir per publicacions que aquí no hi són. En la nostra darrera visita a la ciutat vam anar a la Llibreria Strand, com fem habitualment. Allà ens va cridar la atenció un llibre titolat “NYC Basic Tips and Etiquette”.

NYC basic tips and etiquette

Va ser començar a fullejar-lo i tenir clar que ens el compraríem. Amb senzilles vinyetes descriu amb humor situacions que es donen en el dia a dia de la ciutat i explica com cal comportar-se per ser un newyorker de veritat, posant de rellevància certes regles no escrites.

Ens va agradar perquè el que descrivia era totalment real i ens hi vam veure identificats en moltes d’elles. Ara no descobrirem aquí si realment fèiem com era indicat o no… S’hi pot trobar des de com cridar un taxi, com moure’s pel metro, com caminar per les voreres sense molestar o com ubicar-se per la ciutat entre moltes altres. I el millor de tot és que ho fa acompanya d’una gran dosi d’humor.

El seu autor, Nathan W.Pyle, és un il·lustrador i disenyador de samarretes. Tot i que és originari d’Ohio, porta vivint a Nova York 5 anys. La seva fascinació per la vida a NY el van dur a retratar delicioses i habituals situacions de la quotidianitat.

CONFIDENCIAL: En el seu facebook podreu trobar una selecció per poder fer-ne un tast.