El gos és el rei: 3 curiositats que ho demostren

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Haureu degut veure que no hi ha pel.lícula on surti Nova York i no hi apareguin gossos, fins i tot de passejadors de gossos, una de les feines estudiantils amb més sortida.

Gos a l'Upper West Side
Gos a l’Upper West Side

Sorprèn veure com són d’educats els gossos novaiorquesos, que a més de portar les seves mascotes perfectament netes i polides, no les porten mai deslligades.
Cada cop que veiem un gos pels carrers de Nova York, hi ha quelcom que ens sorprèn. Us expliquem tres exemples:

Menú per gossos al Shake Shack

1) Sembla que els amos i mestresses hagin passat un examen de convivència ciutadana. Enlloc es veuen excrements ni rastres de gos. Tant és així que s’han guanyat l’honor i la simpatia d’obtenir el seu petit espai de glòria en alguns carrets o furgonetes de menjar per endur i fins i tot en una de les hamburgueseries de més renom, Shake Shack on guarden un espai al menú “per als clients de quatre potes”.

Botiga - spa per a gossos

2) Spas i botigues que faran les delícies dels reis de la casa, on podem trobar-hi des de pastissos d’aniversari fins a corretges de tot tipus i per a tots els gustos, sense deixar de banda els serveis de pedicura (amb ungles pintades incloses), perruqueria refinada i spa.
Cotxet per a gossos

3) En la ciutat que encapçala el ranking de ciutadans sense cotxe de tots els EUA, també el gos esdevé passatger del metro per força. Algú va idear una perfecta solució higiènica per al transport de la mascota, imitar els carrets de bebè.

CONFIDENCIAL: Si Nova York és la ciutat de les compres, dels amants de la gastronomia, on es poden seguir les últimes tendències, on si no podrien les mascotes trobar aquesta mateixa oferta? Estem convençuts que, tots els que tingueu gos, si visiteu aquesta ciutat tornareu amb un (o dos) regalets!

2 Comments

  1. […] fa unes setmanes ja va quedar clar que El gos és el rei, sent una de les entrades més llegides que ha tingut mai aquest blog, bé que es mereix que […]

  2. […] de runners, ciclistes i gent que passeja les seves mascotes (recordem que en aquesta ciutat, el gos és el rei). Un recorregut ideal de 10k, probablement els millors 10k urbans que es poden trobar arreu, és el […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *