El concurs de gossos més famós del món

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Heu vist mai un concurs de gossos d’aquells en què desfilen? Avui i demà tindrà lloc el Westminster Kennel Club Dog Show, als molls 92 i 94. Les finals tindran lloc al Madison Square Garden per un selecte grup de jutges experts.

Dog Show Nova York

El que té d’especial aquest esdeveniment és justament que és el certamen caní per excel·lència, precisament el que haureu degut veure a les pel·lícules. Per comentar algunes dades, s’hi esperen uns 3.200 gossos i l’edició d’enguany és la que fa 138. Hi ha gossos per a tots els gustos, fins i tot els que no hem vist mai pel carrer.

Komondorak Nova York

Dog show Nova York

Voleu conèixer el guanyador de l’any passat? Va ser aquest petit gos negre, en Banana Joe, un exemplar d’apfenpinscher de 5 anys d’edat. Estem ansiosos per saber qui guanyarà aquesta edició!

Banana Joe Nova York

CONFIDENCIAL: Sabíeu que totes (si, totes totes) les races de gos provenen del llop? Nosaltres no ens ho crèiem quan ens ho van dir uns investigadors científics catalans que treballen a Harvard, però es veu que si. Aquí podeu llegir-ho des de Viquipèdia. Amb la selecció de diferents exemplars de cada raça i al llarg de milers de generacions s’ha fet evolucionar cadascuna de les races fins arribar el que són ara. Des d’un Chihuahua a un Sant Bernat, passant pel Dàlmata!