Wolf of Wall Street

Vols conèixer els detalls del luxós apartament d’El lobo de Wall Street?

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Aquest cap de setmana hem anat a veure la peŀlícula El lobo de Wall Street i com que ens va agradar força, hem volgut compartir-ho amb vosaltres.

Wolf of Wall Street

Relata la història d’un agent de borsa que forja un imperi des de zero però amb unes pràctiques al límit de la legalitat. El ritme és trepidant i es manté al llarg de les gairebé tres hores que dura. És curiós el retrat que fa de la vida dels brokers de Wall Street, marcada per l’ambició sense límits ni escrupols i plena d’excessos com drogues, alcohol, sexe i luxes.

wolf16n-10-web

Vam trobar que també mostrava una de les causes que ens ha portat a la crisi econòmica que hem viscut recentment, on primava l’enriquiment fruit de l’especulació i de coŀlocar productes financers enganyant al comprador amb falses promeses de ràpid enriquiment.

Vam passar molt bona estona i us la recomanem.

CONFIDENCIAL: El protagonista viu rodejat de luxe: cotxes de gama alta, un iot exclusiu, una mansió immensa o un apartament amb unes vistes espectaculars. Precisament aquest àtic situat al 300 del carrer 55 està actualment a la venda pel mòdic preu de 6,5 milions de dòlars. Disposa de més de 230 metres quadrats i la seva corresponent terrassa. Us deixem algunes fotos per si voleu xafardejar o fins i tot animar-vos a comprar-lo.

wolf16n-4-web

wolf16n-2-web

wolf16n-5-web

wolf16n-7-web

1 Comment

  1. […] pel·lícula de Nova York on no aparegui, ni per un moment, Wall Street. Recentment, hem comentat El Lobo de Wall Street que se centra íntegrament en aquest entorn. Capital mundial de les finances i la Borsa, aquest […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *