A Nova York hi ha una cabina telefònica que et transporta a un altre univers

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

L’East Village és un dels passejos que no podeu deixar de banda si visiteu la ciutat de Nova York. Vindria a ser com un barri de Gràcia de Barcelona, amb artistes, músics i estudiants, tot embolicat del glamur més exigent i de restaurants de tot tipus, amb les millors terrasses de la ciutat.

2pdtEl secret que us descobrim avui és precisament allà. De fet, el nom ja parla per si sol: Please Don’t Tell. S’hi accedeix des del local Crif Dogs, una de les ofertes més innovadores i creatives que haureu tastat mai de hotdogs. L’accés al bar Please Don’t Tell, però, és des de la cabina telefònica que hi ha al costat del bany. Sí sí, al més pur estil Clark Kent a Superman. Des d’allà, sereu transportats a un altre univers. El local es caracteritza per oferir un ambient íntim amb una oferta de cocktails ben variada, parets de mahons i animals dissecats a les parets.

pdt

Allà serveixen també els hot dogs de Crif Dog, però és un speakeasy, un bar d’aquests amb música que permet mantenir una conversa de les que recordareu tota la vida.

CONFIDENCIAL: Si us agraden els llocs secrets, és bon moment per recordar-vos un dels nostres locals favorits a la ciutat, La Esquina.