A gaudir dels food trucks i del menjar de carrer!

© NovaYork.cat 2015 *Tots els drets reservats*

A Nova York és molt freqüent trobar pels carrers petites parades o camionetes (food trucks) que serveixen tot tipus de menjar. No només hi ha els populars hot dogs o menjar ràpid. També n’hi ha de cuina una mica més elaborada. Només cal veure les cues que hi fan els newyorkers per comprar el seu dinar o per endur-se a casa alguna cosa per sopar.

Rooftop Smoke House

Des de fa un temps, a Barcelona s’han fet alguns esdeveniments per reivindicar aquesta forma de restauració i donar-lo a conèixer a la gent d’aquí. Per exemple, per la Mercè va tenir molt èxit el Van Van Market al Parc de la Ciutadella.

La Furgonette

Aquest cap de setmana es va fer una altra trobada d’aquest estil al Moll de Sant Bertran. L’Eat Street celebrava el seu primer aniversari i també va ser tot un èxit d’assistència. S’hi va poder tastar des de menjar mexicà, asiàtic, gelats o carn a la brasa, fins a sandvitxos gourmet. Llàstima que de vegades l’espai no acompanya pel volum de gent que hi va i es generen cues força llargues en hores punta.

Eat Street

Ens encanta la idea d’aquestes trobades. Esperem poder trobar-ne una altra ben aviat.

CONFIDENCIAL: La moda dels food trucks i les rulots que preparen menjar no es queda aquí només. Cada cop és més freqüent trobar-ne en casaments, festes privades o actes d’empreses. Si pregunteu, us diran els preus dels lloguers. Cal trobar aquell que s’adapti a les vostres butxaques perquè de vegades, el desplaçament és dificultós i ho encareix força.