Les nostres 5 botigues d’esports preferides

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Per tots és sabut que Nova York és un paradís per les compres. Si a això hi unim la gran quantitat de gent que fa esport a la ciutat, ens assegurem una combinació perfecte. Els newyorkers no es conformen amb només sortir a córrer per Central Park o anar al gimnàs de qualsevol manera. Hi volen anar amb el millor equipament i sempre a la última. D’això ens beneficiem els que ens agrada fer compres de material esportiu.

2013-08-22 15.56.49

Us presentem les nostres 5 botigues preferides:

1-Nike Town. Situada tocant a la zona de compres de la 5ena Avinguda (6 East 57th Street), disposa de diverses plantes on poder trobar allò que es busca. Des de running, passant per futbol americà, roba de carrer, bàsquet, fitness fins a una secció de productes de la línia Air Jordan. Està decorada amb els esportistes de la marca i amb frases motivadores que acaben de donar encant a la botiga.

2-Paragon Sports. Aquí hi podeu trobar de tot i de totes les marques. La botiga és una mica laberíntica, però forma part del seu encant. Les seccions estan ben delimitades i els seus dependents et poden assessorar bé per trobar allò que busques. Està prop de Union Square i és ideal per passar-s’hi una bona estona remenant.

3-New York Running Company. Està especialitzada en running i ofereix una gran varietat de producte tècnic, tant de roba com de sabatilles. Ideal per trobar material específic que no sol ser-hi en llocs més generalistes. Està al centre comercial The Shops at Columbus Circle, si vols pots sortir ben equipat i estrenar-ho corrent per Central Park, que està al costat.

4-Modell’s. Ens agrada perquè s’hi poden trobar moltes coses dels equips locals de beisbol (Yankees i Mets), de futbol americà (Giants i Jets), de bàsquet (Knicks), etc. Disposa també d’una àmplia zona més generalista. Té diverses botigues a tota la ciutat, però potser la que més ens agrada és la que està tocant a la Grand Central Station.

5-Champs Sports. És per nosaltres una atracció més de la zona de Times Square. La seva façana vermella lluminosa crida l’atenció des de lluny. S’hi poden trobar una àmplia gama de sabatilles, roba d’equips americans i també té una zona molt curiosa amb tot tipus de gorres.

CONFIDENCIAL: Sempre es poden trobar bones ofertes i rebaixes que val la pena aprofitar. A més, el preus solen ser més baixos que els que es troben habitualment a Europa. Deixeu lloc a la vostra maleta!