Fishs Eddy, una de les nostres botigues favorites

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Fishs Eddy és una d’aquelles botigues que ens encanta de Nova York perquè trobem que té l’escència del que és aquesta ciutat. Té un atractiu especial que fa que la visitem cada cop que hi anem. Podem estar-nos hores allà dins tafanejant i pensant en tot el que ens enduríem.

Fishs Eddy

I què li dóna aquest encant especial? Ja d’entrada el local és atractiu de per si, amb un toc hipster, i fa que t’hi sentis còmode. És una botiga de coses per la casa, des de tasses, coberts, plats, draps o estris per la cuina. Però són coses que difícilment trobareu en altres llocs. Tenen unes col·leccions exclusives fetes per dissenyadors i moltes d’elles estan inspirades en NY.

Són un molt record per tenir a casa un bocí de Nova York. Nosaltres ens vam endur el nostre. És com si cada matí quan esmorzem ens traslladessim cap a Manhattan.

Tasses Fishs Eddy

Ara han incorporat el nou edifici 1 World Trade Center a les col·leccions amb motius de NY.

Mug 1 World Trade Center

Si voleu endur-vos un souvenir especial de NY, aquí trobareu moltes idees i així ser més originals que comprar la típica tassa d’I love NY.

Adreça: 889 Broadway (cantona amb 19th street)

CONFIDENCIAL: A la Clara li encanten els animals i en especial els gossos. Ella també va trobar la seva col·lecció aquí o sigui que ja teniu una altra idea per fer un regal a un amic o per vosaltres mateixos.

Dog walker Fishs Eddy