Especial compres: per a la mascota més feliç

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si fa unes setmanes ja va quedar clar que El gos és el rei, sent una de les entrades més llegides que ha tingut mai aquest blog, bé que es mereix que dediquem un post del nostre especial compres per a les mascotes.

Mascota

No sé si us passa, però aquest mes a Barcelona tots els gossos els porten vestits. És evident que el mercat dels regals per a les mascotes marca tendència. També en això, a Nova York ens porten anys d’avantatge i és per això que algunes botigues ja han innovat més i ofereixen productes més evolucionats, com ara galetes glacejades amb missatges personalitzats.

The Barking Zoo. Aquesta botiga, amb més de 12 anys d’experiència, ofereix tot tipus de menjar de receptes naturals que agradarien a qualsevol veterinari, tenint en compte possibles al·lèrgies o problemes intestinals. També ofereix jaquetes de cotó o llana per a les mascotes. (172 Ninth Ave, (entre els carrers 20 i 21), 10011)

Zoomies. Aquesta botiga, de colors llampants, serà irresistible per a la teva mascota. Disposa d’un bar amb una gran diversitat de galetes que es venen a pes, així com quaderns per a pintar amb làmines antigues amb motius i contes de gossos i collars, però són especialment coneguts per a la roba per a gossos, especialment abrics i impermeables. Una de les sòcies de la botiga va ser vicepresidenta de Dior, així que el glamur està garantit. També fan mantes i collars per a gats. (434 Hudson Street, entre els carrers Leroy i Morton)

Canine Styles. La botiga ideal per a tot aquell qui considera la seva mascota com un member més de la família (humana). Aquí trobareu jaquetes de ganxet, parques amb caputxa i fins i tot un kit per a crear un carnet de conduir per al gos. També hi ha tot tipus de collars i de llits de gos. (830 Lexington Ave, entre els carrers 63 i 64)

Doggystyle. Aquesta és la botiga que permetrà que el teu gos passegi amb les potes orgullosament per tot el carrer. Originalment al Soho, la botiga acaba d’obrir a University Place i ofereix propostes de color com ara collars, bols de menjar, llits, bosses de viatge i joguines. També fan xapes amb el nom en plata, amb tot tipus de forms, des de cupcakes a a corones. També hi ha objectes per a gats, com ara objectes per esgarrapar, joguines fetes a mà o sacs de dormir. (46 University Place, entre els carrers 9 i 10)

Bitch New York. Si no teniu previst viatjar a Nova York però en canvi us fa gràcia regalar alguna coseta especial al vostre gos, podeu visitar aquesta botiga que ven on-line i és una de les més conegudes, on podreu veure fotos testimonials de famosos clients que apareixen acompanyats de les seves mascotes. A veure si en coneixeu algun!

Mascota

CONFIDENCIAL: Sabem que rarament els que tingueu mascota pogueu endur-vos-la a Nova York, degut a les dures lleis de desplaçament per animals, però per si de cas us acompanyés, sapigueu que la podeu convertir en l’animal més feliç del món si el porteu a una sessió de’spa que inclou dutxa, banyera, doble sessió de xampú, condicionador, raspallat, tallat de cabell i manicura, pel mòdic preu de 150$.