Especial compres: outlets

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Els Estats Units en general es presten a les compres. No només pel gran nombre de promocions que ofereixen la majoria de les seves botigues en plena temporada, sinó també perquè ens porten molt avantatge pel que fa a botigues de descompte o outlets. Ara més que mai, amb la fortalesa de l’euro respecte el dòlar, és possible trobar autèntiques gangues a preu de saldo!

Un dels espais outlet més coneguts és el de Woodbury Common que, amb més de 150 botigues amb noms de referència com ara Gucci, Armani o Michael Kors. Diverses línies d’autocars organitzen sortides des del centre de Manhattan (estació de Port Authority). Per uns 40 dòlars (anada i tornada) es pot destinar una preuada jornada a Nova York per anar de compres a una hora de trajecte.

Woodbury Commons

Dins la ciutat, en ple Manhattan i a escassos metres del 9/11 Memorial (22 Cortland Street), trobem Century 21, l’establiment outlet de més renom amb un edifici sencer on es poden trobar tot tipus de productes: roba, bosses, maletes, cosmètics i fins i tot una secció de roba de festa. Tot i que aquesta botiga és la més popular, també n’hi ha una a Broadway amb el carrer 66 i una altra a Brooklyn.

Century21

Però els grans descomptes no es queden només aquí. Cal posar una d’atenció quan es va de botigues perquè sempre es poden trobar grans ofertes i rebaixes on un menys s’ho espera.

CONFIDENCIAL: Una de les coses que més ens criden l’atenció de Nova York és que tota botiga té la seva pròpia llista per als e-newsletter al taulell. A diferència d’aquí, on estem acostumats que tothom en fugi com de la peste, allà a la gent li encanta estar informada de les activitats off-line que es fan per apropar l’usuari a les seves marques i per mantenir-los informats de les seves promocions, tant en botigues com en restaurants. Per tant, si hi aneu, us recomanem que anoteu el vostre email en les botigues que més us agradin i, amb una mica de sort, si són botigues mitjanament conegudes, podreu comprar per fer-vos enviar el producte a casa. La oferta potser no serà tanta però en molts casos compensa!