Especial compres: botigues de luxe a la Cinquena i Madison

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Si hi ha una època de compres per excel·lència, aquesta és l’època de Nadal. Si bé Nova York ofereix un ampli ventall d’aparadors i oferta durant tot l’any, és ara quan les botigues s’omplen de propostes per a tots els gustos i pressupostos. Durant els propers dies anirem publicant entrades relacionades amb les compres, per tipus de producte. 

La Cinquena Avinguda és una visita obligada per a qualsevol persona que visita Nova York. Tant si volem fer-hi compres com si no, hem de guardar una estoneta per a passejar-hi. Vaja, que és impensable tornar de Nova York sense endur-se una petita part de la ciutat en una bosseta provinent de la Cinquena Avinguda.

Els seus aparadors són un regal per als sentits; literalment són l’aparador mundial a la moda, el merxandatge i l’estil. Les principals marques de prestigi internacional sumen sinèrgies i multipliquen glamour pels aparadors, convertint-los en un reclam per al públic més exigent. 

Armani 5th Avenue

Passejant per la Cinquena i els seus voltants, que a nosaltres ens agrada començar per la parada obligada a l’Apple Store de davant de Central Park, trobem altres botigues com la joieria de renom cinematogràfic Tiffany & Co, Armani, Chanel, Louis Vuitton o Manolo Blahnik.

A Madison Avenue, la paral·lela, se la denominaria “una segona línia” si no fos perquè parlem de Nova York, la ciutat dels gratacels i de la moda per excel·lència. No per casualitat té una cita amb el panorama mundial dels dissenyadors de primera plana amb la New York Fashion Week. A Madison hi trobem referències de la talla de Cartier, Carolina Herrera o Gucci, per citar-ne algun.

Saks Fifth Avenue Shopping Bags

També hi trobem grans magatzems exclusius, per a les butxaques amb pressupost més ampli, com ara Saks Fifth Avenue, amb innovadores bosses de la compra, o Bergdorf Goodman, que es disputen el prestigi de ser la millor department store del país i són temples rendits a la cultura del shopping elevats a l’enèsima potència.

Bergdorf Goodman

CONFIDENCIAL: En aquest link podeu trobar un planell que marca totes les botigues d’aquesta zona perquè no se us n’escapi ni una!