Comença la setmana de la moda a Nova York!

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Avui comença la Mercedes-Benz Fashion Week, referent mundial de la moda per davant fins i tot de Milà o París. El certamen, que durarà fins el dia 12, omplirà les files zero de personalitats diverses que de ben segur veurem aquests dies en els resums, aplaudint les col·leccions.

Favim.com-20267

Entre els dissenyadors, es troben Carolina Herrera, DKNY, Lacoste, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein, Vera Wang i fins i tot els catalans Desigual, propietaris d’una botiga emblemàtica a la 5ª avinguda.

Impossible concebre Nova York sense que ens vingui a la ment una imatge de les glamuroses desfilades i les festes post-catwalk que apareixen en les imatges de nombroses pel·lícules i fins i tot la sèrie Sex & the City… i és que la ciutat no seria la mateixa sense aquesta cita obligada que la manté al panorama internacional no només per la moda en sí, sinó especialment per la gran quantitat de persones influents que es donen cita al llarg d’aquests dies.

Podeu trobar el programa complet i la informació referent en la seva pàgina oficial.

CONFIDENCIAL: Un altre dia podem parlar més àmpliament d’espònsors, però en el cas d’avui, el principal és de Mercedes Benz, marca que també coneixem bé per competir en Fòrmula 1. No ha transcendit la xifra que paguen, des de fa uns quants anys, per a donar nom a l’esdeveniment. Tanmateix, la marca queda directament associada a les principals marques de prestigi, posicionant-se en un target molt definit i aportant per un reforçament d’imatge de marca que moltes marques automobilístiques desitjarien, associada a xifres milionàries de repercussió. De fet, amb el nom oficial, també ho ha fet el hashtag oficial, que és #MBFW.