Hipsters

Autèntica guia hipster de Williamsburg

© NovaYork.cat 2014 *Tots els drets reservats*

Si volguessim relacionar una zona de Nova York amb els hipsters, sens dubte una d’elles seria el barri de Williamsburg a Brooklyn. El seu centre neuràlgic és Bedford Avenue entre els carrers 3 sud i el 12 nord. Amb la línia de metro L podeu arribar-hi molt fàcilment des de Union Square. Us presentem una relació de bars, restaurants i botigues amb aquest estil tan característic.

BOTIGUES

Roba usada i vintage:  10ft. Single by Stella Dallas (usada i vintage), Beacon’s Closet (usada i vintage), Buffalo Exchange (usada de marca i vintage), Pilgrim (Moda sufera), In God We Trust (roba i complements Brooklyn style i vintage)

Buffalo Exchange

Mobles i Decoració: A&G Merch (mobles, peces fetes a mà per artistes i detalls amb molt d’estil)

Fàbrica de xocolata artesana: Mast Brothers Chocolate (productor local ideal pels adictes a la xocolata)

Mast Brothers Chocolate

Llibreria: Spoonbill Books (llibres nous i usats, rareses, tendències i art)

RESTAURANTS

Smorgasburg (mercat a l’aire lliure amb paradetes de tot tipus de menjars)

Smorgasburg

Fette Sau (carn de barbacoa a l’estil self service), La Superior (menjar mexicà tradicional), Dumont Burger (les hamburgueses hipsters més famoses de Williamsburg), Bakeri (entrepans, pastes i pastissos ideals per dinar o fer el brunch)

Marlow & Sons (cuina creativa i ostres fresques)

Marlow and Sons

Rye (cuina americana en un local amb molt d’estil)

Rye

Samurai Mama (restaurant japonès modern però tradicional), Aurora (menjar italià original, terrassa molt acollidora)

CAFÈS I BARS

Blue Bottle Coffee (típic cafè hipster), Toby’s Estate (cafè australià amb llargues taules i prestatgeries plenes de llibres, no només cafè sinó també sandwiches, pastes i plats)

Toby's Estate

Barcade (més de 30 màquines recreatives arcade a 25 cèntims la partida,25 sortidor diferents de cervesa)

Barcade

Maison Premiere (decoració romàntica estil Nova Orlans, pati interior amb encant, 17 tipus d’ostres a $1 a la happy hour entre setmana), Brooklyn Bowl (bolera amb un escenari amb música en directe, té també un restaurant, se serveixen cerveses artesanes totes elle fetes a Brooklyn), Spuyten Duyvil (terrassa en un pati en un ambient molt gradable per prendre una selecció de cerveses i vins), The Woods (còctels, música dels 80s i 90s, al pati del darrera hi ha una camioneta que serveix tacos)

The Ides (terrassa chic amb vistes de l’impressionant Hotel Wythe)

Hotel Wythe

The Gutter (bolera amb bar estil hipster 100%)

The Gutter

Radegast Hall & Bergarden (beer garden d’estil alemany amb aparença de fàbrica antiga, salsitxes a la graella i pretzels calents)

Radegast Hall

CONFIDENCIAL: Els diumenges també té lloc al barri un Flea Market que obre de 10am a 5pm. Amb una vista privilegiada de l’skyline de fons, hi participen més de 150 venedors amb una combinació ideal de vintage, antiquaris, roba coses fetes a mà o menjar.

1 Comment

  1. […] aquest cop ens venia de gust una cosa més genuina, més retro. Vam trobar el lloc ideal en ple Williamsburg, en un bowling anomentat The Gutter. Pistes de fusta, llum tènue, ambient hipster i una mica […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *