5 motius pels quals Nova York és la millor ciutat per anar de compres

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

No en va haureu sentit moltes vegades que Nova York és la capital de les compres. Bressol de nombrosos tallers de petits dissenyadors i de grans, com ara DKNY o Carolina Herrera, a Nova York no et cansaries mai de comprar. Especialment ara, que la divisa ens juga a favor!

Necessites més raons? Doncs t’enumerem les cinc més destacables:

1. Per la varietat. Tant en varietat d’estils com en preu, Nova York és una aposta segura si vols trobar les millors col·leccions. En un espai limitat, impera la clàssica norma de la oferta i la demanda, assegurant-nos que les botigues que hi ha pel carrer hi són perquè han de ser-hi, perquè venen. Allà podrem trobar les millors novetats des d’unes Converse All Star fins a estris de cuina dignes del xef més exigent. Per als amants dels outlets, podeu anar als Macy’s, Filene’s, Bloomingdale’s. Solen tenir una secció d’oportunitats al basement (sòtan). També us convindrà passar per Century 21. Un altre dia us parlarem més àmpliament sobre aquestes botigues de departaments.

2. Pel packaging. Digueu-nos romàntics, però qui voldria comprar unes arrecades al Tiffany’s de Passeig de Gràcia podent conservar la caixeta original de NY, sabent que s’ha comprat allà? Especialment si és per regal. O no?

3. Per sentir-te Carrie Bradshaw. Pots trobar-te els propis dissenyadors o famosos comprant als mateixos llocs que tu! Nova York és un dels aparadors mundial de la moda, per no dir que és l’aparador per antonomàsia. A diari s’hi passegen estrelles de la NBA, actrius o populars estrelles del pop que volen aprofitar al màxim el seu temps a la ciutat.

4. Per comoditat. La concentració de botigues és alta i per tant us cundeix més una tarda de compres. A més, no oblideu que els taxis no són especialment cars, així que podeu anar carregant tranquils que per una mòdica xifra us deixaran ben bé a la porta de l’hotel.

5. Per horaris. Tot i ser a la ciutat que mai no dorm, és possible que per a les botigues de dissenyadors pel Soho i a la Cinquena Avinguda no pogueu entrar de nit (com ara les botigues de menjar o de souvenirs), però sí en diumenge. Per tant, podeu despreocupar-vos planificant la vostra agenda i pensant en què fer en dies festius.

NYCshop1211_428x269_to_468x312

CONFIDENCIAL: El millor de tot: avui dia tenim la sort de no necessitar ser a Nova York per tal de comprar-hi. A nosaltres ens agrada comprar on-line especialment a les botigues de Williams Sonoma i CB2. Time Out ens fa una bona selecció.