Viu l’encant del Chelsea Market

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

El Chelsea Market és un d’aquells llocs que no saps per què, però t’enganxa i et deixa ben encisat. L’ambient, les botigues i petits restaurants que hi ha al seu interior no deixen indiferent.

Chelsea Market

Està ubicat en un edifici que durant molts anys va ser una fàbrica de galetes de la National Biscuit Company, envoltat per les avingudes novena i desena i els carrers 15 i 16. Actualment està remodelat per complet i, mentre que a les plantes superiors hi ha oficines i fins i tot un estudi de televisió, a la planta baixa hi ha aquest llarg passadís ple de comerços. Si no us hi fixeu massa, potser camineu per davant i us passa una mica desapercebut, així que val la pena posar-hi atenció per no perdre’s aquesta troballa.

Chelsea Market

Està decorat amb molt de gust, mantenint els origens fabrils de l’edifici, però es nota un toc de modenitat. La combinació acaba fascinant als que hi entren, sobretot a mesura que un s’hi va endinsant i hi va trobant comerços singulars.

Hi ha botigues de vins on se n’hi poden trobar de tot el món i a més fan sessions de tast.

Wines at Chelsea Market

També hi ha forns i pastisseries on comprar pans artesans, pastissos de tot tipus, galetes o cupcakes.

Cakes at Chelsea Market

Hi ha llibreries i botigues amb coses per la cuina i ens encanta un establiment de productes italians on s’hi pot trobar de tot.

Pasta at Chelsea Market

Ja com a capítol apart hi hauria els restaurants. N’hi ha alguns de famosos com el Sarabeth’s, el Morimoto o el Buddakan, però a nosaltres ens criden més l’atenció els més petitons on s’hi pot trobar menjar japonès, peixateries on et cuinen allà mateix el peix acabat de comprar, paninis, pasta, tacos, creps i fins i tot ostres.

CONFIDENCIAL: Està tocant el Meatpacking District i això es nota a l’ambient. Els caps de setmana està ple de vida i de gent que hi va a voltar i a fer el brunch. És un lloc que trobem ideal per combinar amb un passeig per aquell barri, pel Village o fins i tot el High Line i fer-hi una parada per descansar i menjar alguna cosa. Amb la diversitat de cuines que hi ha, segur que trobeu el que us agrada.