Us atreviu a patinar a la pista de gel del Rockefeller Center?

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

El fred arriba, però això no ha de ser un impediment per poder fer coses a l’aire lliure i gaudir de la ciutat d’una altra manera. Com ja és tradició, al Rockefeller Center s’hi instal·la una pista de gel oberta a tothom que vulgui. Aquesta serà la 77ena edició i s’espera que hi passin uns 250.000 patinadors.

Christmas at Rockefeller Center, 2009

No us preocupeu si no teniu un nivell massa elevant patinant. S’hi pot veure gent de tot tipus, des dels que no se separen del marge, fins als que s’atreveixen a fer piruetes. La seguretat està garantida i hi ha un màxim de persones alhora a la pista per assegurar que es pot gaudir al màxim de l’experiència. Cal pagar un tiquet per accedir-hi i a la mateixa pista podeu llogar patins si no en teniu de propis.

Si necessiteu recuperar forces, al voltant hi ha diversos locals on podeu prendre una xocolata calenta, un còctel o fins i tot una copa de xampany.

Pista de gel del Rockefeller Plaza

Va obrir el 12 d’octubre i s’hi podrà anar fins el 31 de març.

CONFIDENCIAL: A Nova York ja no sorprèn res i una vegada en aquesta pista vam viure una d’aquestes escenes típiques de pel·licula. Quan tothom sortia per deixar pas a la màquina que allisa el gel, una persona es va quedar a la pista. Va ser el centre d’atenció i ho va aprofitar per demanar-li a la seva xicota que es casés amb ell. Ella va dir que sí. Ja us podeu imaginar els aplaudiments de tothom. Si esteu buscant un racó romàntic, aquest també pot ser-ho.

1 Comment

  1. […] Al Rockefeller Center també hi instal·len una pista de gel o sigui que si voleu, podeu gaudir de l’arbre des d’una perspectiva molt especial, tot […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *