Tots els llibres que vulguis i més

© NovaYork.cat 2013 *Tots els drets reservats*

Encara recordem el primer dia que vam visitar la llibreria Strand. Era un lloc assenyalat com imprescindible en moltes guies i ens hi vam acostar sense saber massa què és el que el feia especial, però només en entrar-hi ho vam anar descobrint. Poc a poc, la seva màgia i encant es va anar posant dins nostre. El que havia de ser una visita ràpida es va convertir en una hora llarga de fascinació. Des de llavors, cada cop que tornem a Nova York no deixem d’anar-hi.

2013-08-22 16.05.35Aquesta botiga de llibres es va crear l’any 1927 però fins el 1957 no es va traslladar a la ubicació actual de Broadway amb el carrer 12. Aquesta llarga història es nota en el seu tarannà i les seves prestatgeries n’estan impregnades, que tot i que s’han anat renovant, segueixen creant una atmosfera especial. A les seves 3 plantes s’hi poden trobar llibres de tot tipus, ja siguin nous o usats.

La seva disposició convida a anar-hi entrant, poc a poc es van descobrint novetats gràcies a com estan posats els llibres. Els seus dependents sempre estan amb ganes d’ajudar i orientar. A més, en alguns casos deixen ressenyes sobre els llibres que ells han llegit. Hi ha des de novel·les fins a llibres infantils passant per cuina, disseny, economia o història. Tenen una secció dedicada a Nova York que ens agrada molt. Hi podreu trobar guies que van més enllà de les clàssiques, llibres de fotografia o altres rareses i curiositats sobre la ciutat. Si busqueu oportunitats i teniu ganes de remenar una mica, al carrer tenen un munt de llibres a preus de ganga.

Presumeixen de tenir 18 milles de llibres nous, usats i rareses. Segur que hi trobareu el que busqueu.

CONFIDENCIAL: Una altra cosa que crida l’atenció d’aquest lloc són els seus bons preus, en alguns casos, molt per sota del que trobarieu en llibreries més tradicionals. Val la pena aprofitar-ho! A la seva web podreu consultar el catàleg, veure disponibilitat, preus, estat, etc.

2 Comments

  1. […] CONFIDENCIAL: Si el que voleu és regalar roses o llibres, ho teniu fàcis. Es poden trobar flors en moltes botigues a peu de carrer. Pel que fa als llibres, algunes de les grans llibreries que ens agraden són la Barnes & Noble de Union Square o la mítica Strand. […]

  2. […] seduir per publicacions que aquí no hi són. En la nostra darrera visita a la ciutat vam anar a la Llibreria Strand, com fem habitualment. Allà ens va cridar la atenció un llibre titolat “NYC Basic tips and […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *